Subscriu-te a la newsletter


22 març 2023

22@WEBINAR | TRANSFORMACIÓ DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ I IMMOBILIARI A TRAVÉS DE LA SEVA DIGITALITZACIÓ

22@WEBINAR | TRANSFORMACIÓ DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ I IMMOBILIARI A TRAVÉS DE LA SEVA DIGITALITZACIÓ

El pròxim 22 de març a les 12h, 22@Network BCN ha organitzat un webinar juntament amb COLOMA + ARMENGOL sobre la digitalització del sector de la construcció, BIM, bessons digitals i Metavers.

El sector de la construcció engloba a tots els agents que participen en la promoció, disseny, construcció, operació, manteniment i ús d’edificis i infraestructures. Per tant, es tracta d’un sector molt ampli que implica a una varietat de professionals i industries. No obstant, tos ells tenen en comú un baix nivell de digitalització, tant dels seus processos com dels productes que ofereixen als seus clientes. 

Això els impedeix que millori en molt aspectes, com son la productivitat, la sostenibilitat, la gestió dels riscos, etc. Per aquesta raó, fa uns anys que aquest sector ha emprés una cursa per a digitalitzar-se i ha vist com s’obren un ventall molt ampli d’oportunitats de negoci a partir d’aquest procés, no sols pels actuals agents que hi intervenen, sinó per a altres industries que fins ara no tenien cabuda dins del sector de la construcció i ara el veuen com una oportunitat per a prestar-hi serveis d’alt valor afegit.

Aquesta sessió exposarà l’estat actual del procés de transformació digital del sector de la construcció i com aquest impacta en els models de negoci actuals i futur de les industries que hi actuen.

Ponent: 

  • Eloi Coloma, Doctor Arquitecte. Director i soci fundador de C+A. Director del Máster en BIM Management de la UPC School i  professor de la UPC. 


Idioma: català

Informació

Data


dc., 22 març 2023 12:00 - 13:00


Lloc:


Zoom


Afegir al calendari 2023-03-2212:00 2023-03-2213:00 Europe/Madrid 22@WEBINAR | TRANSFORMACIÓ DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ I IMMOBILIARI A TRAVÉS DE LA SEVA DIGITALITZACIÓ Zoom
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies