22@WEBINARS: GESTIÓ D'EQUIPS EN REMOT

Webinar

Aquest esdeveniment ha vençut

22@NETWORK comença el mes de maig amb un nou 22@Webinar en col·laboració amb Altran. El 5 de maig, a les 18h, Vanessa Díaz (Team manager en la unitat de Transformació d'Altran) ens explicarà com gestionar equips en remot de manera eficient.

Davant la situació que estem vivint ha arribat a les nostres organitzacions una nova forma de treballar, el teletreball, i amb ell, la necessitat de gestionar a persones i equips en remot, una revolució que hem d'implementar a corre-cuita però que, lluny de ser una cosa passatgera, ha arribat per quedar-se. 

Hem vist que aquesta nova forma de treballar no és impossible però que encara estem una mica molls en alguns aspectes. 

Com a especialistes en transformació, volem compartir amb tu algunes experiències que creiem que et poden ajudar a fer la implantació en les vostres organitzacions d'una manera més ràpida i eficaç.

Reflexionarem junts sobre temes com: afrontar el canvi, operar de manera eficient, gestionar les resistències i inseguretats, realitzar seguiments, prendre decisions sostenibles, tenir presència sense estar de manera presencial, evitar els lladres de temps de la immediatesa o com recolzar-nos en les millors eines. 

El teletreball, la paraula de moda que ens pot portar a una major eficiència, estalvi de costos i retenció de talent.


LINK PER ENTRAR AL WEBINAR: https://meetingsemea11.webex.com/meetingsemea11-es/j.php?MTID=m38dc7589779426b78a45dcca5f600058


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2020-05-0518:00 2020-05-0519:00 Europe/Madrid 22@WEBINARS: GESTIÓ D'EQUIPS EN REMOT Webinar

Lloc

Webinar

Assistents

84 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?