22@WEBINAR | EL PLA D'IGUALTAT COM A INSTRUMENT DE CANVI I TRANSFORMACIÓ EN L'ÀMBIT EMPRESARIAL

Zoom

Aquest esdeveniment ha vençut

El pròxim 15 de febrer a les 12h la Comissió de Dones en Valor de 22@Network BCN ha organitzat conjuntament amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona un webinar sobre la importància dels plans d'igualtat i de com suposen un instrument de canvi i transformació per les empreses. 

Per assolir la igualtat efectiva entre dones i homes en l’àmbit laboral és imprescindible integrar la perspectiva de gènere a la cultura organitzativa. En aquesta formació analitzarem i reflexionarem de quina manera la diagnosi del Pla d’Igualtat ens pot:

  •  Ajudar a corregir desequilibris existents i evitar desigualtats i discriminacions que afecten els resultats empresarials
  • Posar les bases per una empresa que fomenti el respecte, la tolerància, l’apoderament i crear una empresa on tota persona anhela formar-ne part.
  • Crear empreses que siguin agents de canvi de la societat.

Comptarem amb la intervenció d'Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i presidenta de l’Associació 50a50, que explicarà la necessitat, el perquè i la filosofia de l'escola d'igualtat.   I, amb l'explicació dels àmbits de diagnosis dels plans d’igualtat de Marta Macias, experta en gènere, drets humans i en incidència política i econòmica i sòcia fundadora i directora de la consultora de gènere Coop4equality i Presidenta de l’Associació Forgender Seal.


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2023-02-1512:00 2023-02-1513:00 Europe/Madrid 22@WEBINAR | EL PLA D'IGUALTAT COM A INSTRUMENT DE CANVI I TRANSFORMACIÓ EN L'ÀMBIT EMPRESARIAL Zoom

Lloc

Zoom

Assistents

24 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies