Subscriu-te a la newsletter


07 març 2023

22@TALENT MASTERCLASS: NOUS MODELS D'INTERACCIÓ ENTRE UNIVERSITATS I EMPRESES

22@TALENT MASTERCLASS: NOUS MODELS D'INTERACCIÓ ENTRE UNIVERSITATS I EMPRESES

Dins del marc de les sessions MasterClass de la Comissió de Talent es planteja de cara al pròxim 7 de març a les 12 h Talent Garden (C/Ramon Turró, 169) un debat sobre els Nous Models d'interacció entre en les universitats i les empreses sòcies del 22@Network BCN.

Actualment, les universitats són hubs de talent jove i les empreses necessiten cobrir perfils, en gran manera digitals, que no troben fàcilment.

Com es poden donar resposta als nous reptes del mercat laboral, dels nous valors socials, de les noves generacions per encaixar-los en les necessitats de les empreses?

Volem convidar-te dins d'un marc de reflexió i anàlisis de les millors pràctiques per assolir el repte d'atreure i fidelitzar el talent jove.

En primer lloc, comptarem amb una Introducció de Iolanda Triviño, presidenta de la Comissió de Talent del 22@Network BCN, de la situació actual en el marc de relació Empesa-Universitat en l'atracció i fidelització del talent. Seguidament, Sosmatic, Ferchau i Suara Cooperativa faran una presentació del bloc empresarial i la plataforma d'acció social. Explicaran quin és el seu model de captació i fidelització de talent i com ho gestionen en l'àmbit formatiu universitari, formació professional, centres privats, etc…

Finalment, les 4 universitats participants UPF, UOC, Zigurat, RMIT presentaran la seva visió del mercat laboral i aquelles iniciatives connectades amb l'entorn empresarial que estiguin duent a terme.

Al final de la sessió s'obrirà un debat obert amb tots els assistents.


Esdeveniment: català

Informació

Data


dt., 07 març 2023 12:00 - 14:00


Lloc:


Talent Garden (C/Ramon Turró, 169)


Afegir al calendari 2023-03-0712:00 2023-03-0714:00 Europe/Madrid 22@TALENT MASTERCLASS: NOUS MODELS D'INTERACCIÓ ENTRE UNIVERSITATS I EMPRESES Talent Garden (C/Ramon Turró, 169)
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies