Subscriu-te a la newsletter


27 setembre 2023

22@REUNIÓ INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0: CATALUNYA ESCALA AL RÀNQUING D'INNOVACIÓ EUROPEU I ASSOLEIX LA CATEGORIA D'‘STRONG INNOVATOR"

22@REUNIÓ INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0: CATALUNYA ESCALA AL RÀNQUING D'INNOVACIÓ EUROPEU I ASSOLEIX LA CATEGORIA D'‘STRONG INNOVATOR"

Ens complau anunciar la sisena sessió de la Comissió d'Innovació i Indústria 4.0 del 22@Network Barcelona, que tindrà lloc el dimecres 27 de setembre a les 9.00h a Capgemini Group Barcelona (Av. Diagonal, 199, 08018 Barcelona).

"L'European Innovation Scoreboard 2023 certifica un canvi de tendència a Catalunya a l'àmbit de la innovació" "el nostre objectiu és assolir la categoria d'innovation leader en el futur, que és la que ens pertoca tenint en compte les capacitats innovadores de les empreses, universitats, centres tecnològics i de recerca catalans" conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió.

La innovació a Catalunya està experimentant millores substancials i supera la mitjana europea. Com podem col·laborar per continuar avançant en aquesta direcció? En quins aspectes hem millorat i en quins encara estem lluny dels líders europeus? Durant aquest debat, tindrem la valuosa oportunitat de presentar els resultats del Regional Innovation Scoreboard 2023 i explorar a fons l'estat actual de la innovació a Catalunya. A més, examinarem de quina manera la innovació contribueix de manera significativa a l'ecosistema del 22@ i a altres regions, com és el cas de Badalona i el Baix Llobregat.

Durant aquesta sessió, submergeix-te en el diàleg sobre la innovació a les regions europees a través d'un debat guiat per Antoni Paz, director executiu de KIMbcn i president de la Comissió d'Innovació i Indústria 4.0. Comptarem amb la participació destacada de dos ponents, Neus Olea, experta en innovació i mobilitat sostenible, actual directora a AEMES Smart i responsable del departament Tècnic i Relacions Externes a AEBALL/UPMBALL, i Oriol Fernández, Gerent de Reactivació a Badalona, els qui compartiran els seus coneixements i perspectives.

Les Comissions de treball són grups d'empreses sòcies del 22@Network Barcelona que es reuneixen per crear sinergies i projectes amb impacte positiu al districte.

Ordre del dia

09.00. Benvinguda i registre

  • Antoni Paz, President Comissió Innovació-Indústria 4.0 i Director Executiu de Kim BCN

09.05. Benvinguda CapGemini

  • Alex Santos, Director d'Innovació de Capgemini

09.15 Inici debat

  • Neus Olea, Directora en AEMES Smart y Responsable Departamento Técnico y Relaciones Externas en AEBALL/UPMBALL
  • Oriol Fernández, Gerent Reactivació Badalona

10.00. Preguntes

10.15 Cafè i networking

Informació

Data


dc., 27 setembre 2023 09:00 - 10:30


Lloc:


Capgemini Group Barcelona (Av. Diagonal, 199)


Afegir al calendari 2023-09-2709:00 2023-09-2710:30 Europe/Madrid 22@REUNIÓ INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0: CATALUNYA ESCALA AL RÀNQUING D'INNOVACIÓ EUROPEU I ASSOLEIX LA CATEGORIA D'‘STRONG INNOVATOR" Capgemini Group Barcelona (Av. Diagonal, 199)
Modificar cookies