Subscriu-te a la newsletter


20 febrer 2024

22@MASTERCLASS | BENESTAR PERSONAL I FORTALESES DE CARÀCTER

22@MASTERCLASS | BENESTAR PERSONAL I FORTALESES DE CARÀCTER

El pròxim dimarts 20 de febrer a les 12h, 22@Network Barcelona i Institute For Futures han organitzat una 22@Masterclass de talent on es tractarà el benestar personal i les fortaleses de caràcter. Serà una sessió moderada per Iolanda Triviño, Presidenta de la Comissió de Talent del 22@Network Barcelona i CEO de IFF. 

En aquesta sessió, tindrem dues convidades expertes en la temàtica: Gemma Romaguera, coach en la gestió de l'estrès i estil de vida i Elissandra Tomazoni, experta en talent i benestar. En aquesta sessió s'ensenyarà l'aplicació Via Character per potenciar les fortaleses i el benestar dins les empreses. 

La Comissió de Talent canvia de format i a partir d'aquesta sessió totes les sessions tindran dues parts, la primera, comptarem amb experts en metodologia i gestió del talent que explicaran i debatran sobre nous lideratges, estratègies i noves metodologies de fidelització i captació de talent.  L'altra part de la reunió se centrarà en l'avenç dels dos projectes clau de la comissió: el Mapa de talent i els itineraris formatius. 

Les Comissions de treball són grups d'empreses sòcies del 22@Network Barcelona que es reuneixen per crear sinergies i projectes amb impacte positiu al districte. Si estàs interessat amb la Comissió de Talent posa't en contacte amb projectes@22network.net i suma't als projectes i a les accions amb impacte pel districte 22@!

Idioma: Castellà

Informació

Data


dt., 20 febrer 2024 12:00 - 12:00


Lloc:


Zoom


Afegir al calendari 2024-02-2012:00 2024-02-2012:00 Europe/Madrid 22@MASTERCLASS | BENESTAR PERSONAL I FORTALESES DE CARÀCTER Zoom
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies