Subscriu-te a la newsletter


30 gener 2024

22@MASTERCLASS | COM APLICAR EL MÈTODE DE L'EMPRESA SANA PER GARANTIR LA SALUT MENTAL DEL TEU EQUIP

22@MASTERCLASS | COM APLICAR EL MÈTODE DE L'EMPRESA SANA PER GARANTIR LA SALUT MENTAL DEL TEU EQUIP

L’estrés és l’enfermetat del segle XXI moltes persones la pateixen en silenci i acaba afectant al seu entorn personal i professional.La pandemia ha deixat un rastre important en materia de problemas en la salut mental.

El pròxim 30 de gener a les 12h abordarem aquesta problemàtica laboral a través de la metodologia Mapa de l'estrés. En aquesta MasterClass proposarem eines d'identificació i seguiment per reduïr els efectes negatius de l'estrés i poder treballar des d'un entorn equilibrat i satisfactori amb el teu equip. La presentació corrarà a càrrec de l'expert Joe Jones, Resilience Coach & Personal and professional development trainer i la presidenta de la Comissió de Talent del 22@Network Barcelona, Iolanda Triviño

La Comissió de Talent canvia de format i a partir d'aquesta sessió totes les sessions tindran dues parts, la primera, comptarem amb experts en metodologia i gestió del talent que explicaran i debatran sobre nous lideratges, estratègies i noves metodologies de fidelització i captació de talent.  L'altra part de la reunió se centrarà en l'avenç dels dos projectes clau de la comissió: el Mapa de talent i els intineraris formatius. 

Les Comissions de treball són grups d'empreses sòcies del 22@Network Barcelona que es reuneixen per crear sinergies i projectes amb impacte positiu al districte. Si estàs interessat amb la Comissió de Talent posa't en contacte amb projectes@22network.net i suma't als projectes i a les accions amb impacte pel districte 22@!

Informació

Data


dt., 30 gener 2024 12:00 - 13:30


Lloc:


L'Idem Barcelona (C/ Ciutat de Granada, 53, 08005 Barcelona)


Afegir al calendari 2024-01-3012:00 2024-01-3013:30 Europe/Madrid 22@MASTERCLASS | COM APLICAR EL MÈTODE DE L'EMPRESA SANA PER GARANTIR LA SALUT MENTAL DEL TEU EQUIP L'Idem Barcelona (C/ Ciutat de Granada, 53, 08005 Barcelona)
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies