Subscriu-te a la newsletter


20 abril 2023

22@INNO-WORKSHOPS | EXPERIÈNCIES IMMERSIVES EN EL DISTRICTE 22@

22@INNO-WORKSHOPS | EXPERIÈNCIES IMMERSIVES EN EL DISTRICTE 22@

El pròxim 20 d'abril a les 10h a Vakiria Hub Space (C/Pujades, 126) hem organitzat una experiència immersiva en el 22@. És un recorregut experiencial juntament amb un workshop de cocreació, basat en com implementar pràctiques sostenibles per a enfocar al talent dels equips i ser una empresa amb visió sostenible. És una vivència d'inspiració, aprenentatge, cocreació i acció que organitzem des d'Institute for Futures i 22@Network BCN, i que permetrà als participants alinear-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

Els ODS són un ambiciós pla creat per tots els països del món per a tenir una economia i una societat més equitativa, sense deixar a ningú enrere. Si alguna vegada s'han necessitat objectius tan poderosos per a un planeta i un futur millor, és ara!

En aquesta dinàmica adquiriràs habilitats i coneixements per a aconseguir que el talent humà de la teva organització s'identifiqui amb els objectius de la teva companyia per a aconseguir la sostenibilitat, aconseguint una acció cooperativa, en la qual tu, com a líder i gestor de talent, tindràs un paper fonamental per a integrar al teu equip i trobar solucions locals a problemes globals.

Tenint com a punt de partida l'Agenda 2030 i els seus cinc eixos centrals: planeta, persones, prosperitat, pau i aliances, els participants descobriran què s'està fent en altres sectors per a aconseguir els objectius de l'agenda 2030 visitant tres agents del districte de manera creativa i participativa.

Després, a través d'un workshop de co-creació amb Manual Thinking debatran sobre les seves visions i perspectives, desenvoluparan un procés per a crear les seves pròpies accions i solucions perquè des de la seva posició puguin ajudar a aconseguir els Objectius de l'Agenda 2030. Està dinàmica combina l'aprenentatge amb la ludificació i eines de pensament àgils.

Objectius:

  •  Alertar als líders de les organitzacions sobre la importància d'involucrar al talent humà per a aconseguir les solucions que ofereixen els Objectius de Desenvolupament Sostenibles de l'Agenda 2030.
  •  Promoure l'ús de pràctiques sostenibles en les organitzacions a través del coneixement de bones pràctiques en el 22@. Hem d'actuar ja!
  • Desenvolupar mínim 3 accions pràctiques i d'alt impacte enfocades en el treball cooperatiu entre líders i talent amb l'eina Manual Thinking.
  •  Enfortir la reputació de les empreses a través de la creació i/o divulgació de la seva estratègia ODS 2030 


Agenda

10.00 - 10.10 - Bienvenida

10.10 - 10.20 – L'Agenda 2030 avui i el poder transformador del talent. Per Mayrilian Acosta, exfuncionaria de l'ONU, amb 20 anys d'experiència en C4D i Objectius de Desenvolupament Sostenible a nivell local.

10.20 - 10.50 - Explicació de la dinàmica i joc d'integració

10.00-11.00: Experiència Immersiva en el 22@: “Com implementar pràctiques sostenibles involucrant al talent de la teva organització”.

  •  Visita guiada 1: Innovació en la formació de talent humà, impulsa l'emprenedoria conjunta i el learning by doing.
  •  Visita guiada 2: Treball perquè les famílies en situació de vulnerabilitat puguin construir un nou futur.
  •  Visita guiada 3: Propostes industrials sostenibles, que aportin a la recuperació del planeta.

12.45 -14.00: Workshop “El poder transformador del talent”, amb eines de co-creació Manual Thinking. Impartit per Iolanda Trevino, Founder & CEO Insitutte For Futures by Valkiria.

14.00 - 15.00: Networking i finger food en el restaurant Golden & Smith by Valkiria.

Informació

Data


dj., 20 abril 2023 10:00 - 15:00


Lloc:


Valkiria Hub Space (Carrer Pujades ,126)


Afegir al calendari 2023-04-2010:00 2023-04-2015:00 Europe/Madrid 22@INNO-WORKSHOPS | EXPERIÈNCIES IMMERSIVES EN EL DISTRICTE 22@ Valkiria Hub Space (Carrer Pujades ,126)
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies