Subscriu-te a la newsletter


25 abril 2024

22@BREAKFAST | TENDÈNCIES DEL MARKETING DIGITAL

22@BREAKFAST | TENDÈNCIES DEL MARKETING DIGITAL

El pròxim dijous 25 a les 8:45h celebrarem el #180è 22@Breakfast a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (C/Roc, Boronat, 138). En aquesta ocasió la temàtica principal seran les noves tendències de marketing digital que més utilitzen les empreses. 

El màrqueting digital està en constant evolució, i per mantenir-se al dia, és crucial estar al corrent de les últimes tendències i estratègies. En aquest esdeveniment, reunirem experts de la indústria per compartir coneixements, insights i millors pràctiques que ajuden a les empreses a optimitzar la seva estratègia de màrqueting digital i a assolir els seus objectius comercials. 

És per aquest motiu, que comptarem amb Alexandra Martínez, Freelance Brand Consultant & Digital Strategist i Professora associada de Comunicació d'estratègies de Màrqueting digital a la Universitat Pompeu Fabra que s'encarregarà d'explicar les "Tendències innovadores en Màrqueting Digital". En aquest update, explorarem les pràctiques disruptives que estan transformant el panorama del màrqueting digital actual. Descobrirem com les empreses estan adoptant estratègies avantguardistes adaptant-se i traient el màxim partit a les noves tecnologies per captivar les audiències, adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors i assolir els seus objectius comercials."

L'innovador del mes serà David López, Managing Partner and Chief Strategy Officer a Fhios Smart Knowledge. David López durant la ponència, respondrà aquestes preguntes sobre el sector: Ha arribat el moment que la IA superi a la persona en Màrqueting? Acabarà la IA amb els treballs humans en màrqueting? Com s'aplica actualment la intel·ligència artificial en màrqueting? Què ens ofereix el futur pròxim?

En aquesta acte utilitzarem la teoria de màrqueting, ens valdrem de paradoxes i fins i tot ens refugiarem en la filosofia clàssica per a analitzar les grans fites de la IA en quant a màrqueting, la seva aplicació avui dia en les empreses i discutirem el que ens ofereix en un futur molt pròxim. 


ORDRE DEL DIA

8.45h: Arribada

9.00h: Benvinguda

  • Enric Urreta, President de 22@NETWORK Barcelona

9.10h: Update: Tendències innovadores en Màrqueting Digital

  • Alexandra Martínez, Freelance Brand Consultant & Digital Strategist i Professora associada de Comunicació d'estratègies de Màrqueting digital a la Universitat Pompeu Fabra

9.30h: Innovador del mes: Intel·ligencia Artificial en el Màrqueting i negoci: ha arribat la “singularitat”?

  • David LópezManaging Partner and Chief Strategy Officer a Fhios Smart Knowledge.

9.50h: Repàs de les novetats del districte 22@ I Presentació nous socis

  • Isabel Sabadí, Directora de 22@NETWORK Barcelona

10.10h: Cloenda i Networking breakfast

Informació

Data


dj., 25 abril 2024 08:45 - 10:45


Lloc:


Auditori UPF, Campus del Poblenou, Carrer de Roc Boronat, 138


Afegir al calendari 2024-04-2508:45 2024-04-2510:45 Europe/Madrid 22@BREAKFAST | TENDÈNCIES DEL MARKETING DIGITAL Auditori UPF, Campus del Poblenou, Carrer de Roc Boronat, 138
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies