Subscriu-te a la newsletter


L'ASSOCIACIÓ 22@NETWORK BCN DONA SUPORT A L'OBERTURA DE LA NOVA OFICINA 22@

Carla Escolà Costa,

El President de l'Associació 22@NETWORK BCN, Enric Urreta, visita la nova oficina 22@ de l'ajuntament amb el Director General de Barcelona Activa, Felix Ortega.

Després de la seva inauguració i entrada en funcionament, la nova Oficina Tècnica del 22@ de l'Ajuntament de Barcelona ha estat avui visitada per Enric Urreta, president de 22@NETWORK BCN, l'associació que reuneix a més de 200 d'empreses i institucions instal·lades en el districte 22@Barcelona.

La nova Oficina del 22@, situada en l'hall de l'edifici MediaTic, està integrada en l'Oficina d'Atenció a les Empreses de Barcelona Activa i segons ha comunicat l'Ajuntament: “neix per a centralitzar la informació i servei per a gestions relacionades amb aquest territori, coordinadament donis dels àmbits d'Economia i Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona”.

Amb motiu d'aquesta visita, el president de 22@network bcn ha mantingut una reunió de treball amb el Director General de Barcelona Activa, Felix Ortega i amb el director operatiu del Servei a les Empreses, Jaume Baró.

Felix Ortega i Enric Urreta han coincidit a destacar que “els objectius de la nova oficina conflueixen en la creació i atracció de talent, la creació de la “finestra única” per a afavorir l'aterratge de noves empreses en el districte, així com facilitar serveis a les empreses instal·lades”.

Enric Urreta ha celebrat la iniciativa de l'Ajuntament en la recuperació de l'Oficina 22@ en el districte i ha destacat també que  “ens hem posat a disposició de l’oficina 22@ per aportar l’experiència i potència de l’associació en la captació d’empreses i professionals nacionals i internacionals, així com en el desenvolupament dels projectes d’innovació i fons europeus que tant necessita la nostra ciutat i la nostra economia”.

Actuacions amb les quals segons Urreta “la nostra Associació està totalment disposada a participar amb tota la intensitat necessària, perquè l'Oficina 22@ respon a les reivindicacions que planteja el districte en relació amb la continuïtat de l'evolució d'un projecte situat com a exemple i model de districte d'innovació a tot el món i que ara, després de consolidar l'actual zona sud, haurà d’iniciar el necessari desenvolupament de la nova zona nord de la Diagonal i del districte”.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies