Subscriu-te a la newsletter


L'ENTREVISTA: MAITE GARCÍA, GDH PROPERTIES

Quin seria l’Elevator Pitch de la teva empresa?

A GdH Properties - La Immobiliària Solidària, som una immobiliària per a compromesos, amb valors solidaris, ètics i sostenibles, on les persones van per davant.


Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa? 

El tracte proper, l’experiència al sector i que trobem solucions als problemes, estalviant temps i diners als nostres clients. Estem de principi a fi en totes les operacions i amb total disponibilitat per ajudar-los en qualsevol moment. Això és el que els clients valoren.


En quin projecte esteu treballant actualment?

Portem un any amb el Projecte “2x1 a Llars”, i amb aquesta iniciativa promovem la solidaritat. Quan una persona ens entrega la gestió de venta de la seva propietat, una part dels nostres honoraris va directament a ajudar persones que no tenen llar. Actualment són més 1500 persones que dormen als carrers de Barcelona.

També col·laborem amb diferents ONG com UNICEF, Save The Children i el Projecte Dones de la Fundació Dr. Ivan Mañero.


Què estàs aprenent ara?

A aportar valor afegit. El sector immobiliari té fama de vegades de fred i orientat a vendes i beneficis, però també cal pensar que podem aportar amb el nostre treball a la societat. En això ens hem enfocat.


Per què vas decidir unir-te al 22@NETWORK BCN? 

Formar part del 22@network ens permet participar d’una comunitat d’innovació, d’emprenedoria i de networking on compartir i col·laborar amb una xarxa de Pimes i Start-ups. Com a immobiliària podem aportar els nostres actius a la zona perque les persones que treballen al barri, puguin beneficiar-se de la nostra experiència en la compra-venda d’immobles.


De quina manera creus que formar part de l’associació 22@Network BCN ajuda a la teva empresa?

Formar part de l'associació 22@Network BCN, i gràcies a la economia col·laborativa, permet donar més visibilitat als nostres projectes i així augmentar els recursos destinats a la Arrels Fundació per aconseguir l’objectiu final: #ningudormintalcarrer.


Què és el que tu aportes a l’ecosistema 22@?

La possibilitat que el staff de les empreses de 22@, es converteixin en propietaris d’immobles i també en solidaris, sense cap cost addicional.


Què és el que t’atrau d’aquest ecosistema?

Els valors que es fomenten: col·laboració, sostenibilitat, coneixement, consciència de grup.


A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer? 

A Arrels Fundació, una entitat que atén i orienta a persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona, i les acompanyen perquè aconsegueixin una vida més autònoma. També cobreixen les seves necessitats bàsiques, proporcionen atenció social i sanitària i garanteixen allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable.


Com definiries la innovació en el districte 22@? 

Com a necessària, ja que és l’eina mitjançant la qual s’optimitzen els recursos, es treu el màxim rendiment i permet una millor conciliació de la vida laboral amb la personal.


Com definiries la sostenibilitat en el districte 22@?

Com a essencial per continuar estant entre els millors districtes d’innovació urbans del món. A dia d’avui no hi ha projecte viable que no tingui un estudi de sostenibilitat ja sigui de cada part de l’engranatge i/o com a concepte global.


Com veus la teva empresa d’aquí 5 anys?

Mitjançant els projectes presents i els projectats en 5 anys volem ser referència com a immobiliària solidària, tant en l'àmbit local com nacional. Volem fer arribar a la gent que hi ha altres maneres de comprar o vendre una propietat, i a les empreses que tots ens hem de penjar el cartell de la Responsabilitat Social Corporativa a la porta de l’oficina i formar part d’una cosa que vagi més enllà de beneficis, nòmines i honoraris.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies