Subscriu-te a la newsletter


PROJECTES D'ECONOMIA CIRCULAR AL 22@

Secretaria Tècnica,

Al 22@Breakfast del mes de març, celebrat a l'IAAC, hem pogut descobrir dos projectes d'economia circular al districte i a Barcelona: El Fab Lab City i el Scrap Store 22@

Teresa Batlle, presidenta de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient de l'associació, ha donat la benvinguda a l'acte i ha introduït els tres projectes en els quals s'està treballant des de la comissió: el Scrap Store 22@, les mitgeres verdes i la reforma energètica en els edificis del 22@. 

A continuació, Tomás Díez, director del Fab Lab Barcelona, ha presentat aquesta iniciativa d'economia circular que té lloc a la ciutat, de la mà de l'IAAC. Un dels objectius és apropar la producció al consum, a través de l'ús de tecnologies obertes i la col·laboració global. A nivell del districte, Díez ha afirmat que els interessa que "el sistema que hi ha al Poblenou i al 22@ sigui l'impulsor d'aquest projecte per desenvolupar la idea de prototip de ciutat". 

L'innovador del mes en aquest Breakfast ha estat el projecte Scrap Store 22@, presentat per Marta Escamilla, responsable de sostenibilitat a Leitat, i Verónica Kuchinow, CEO de Simbiosy. Es tracta d'un projecte per crear sinergies entre empreses i potenciar l'economia circular al districte, tot mostrant, intercanviant i reutilitzant els recursos sobrants del 22@ per donar-los una nova vida. Pots informar-te sobre el projecte a la nostra pàgina web, on hi trobaràs també una enquesta per poder-hi participar. 


Presentació del Fab Lab Barcelona

Presentació del  Scrap Store 22@ i enquesta per participar-hi 

Informació sobre 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies