22@WEBINAR | TALENT SQUAD: ATRAURE TALENT DIGITAL A L'ECOSISTEMA 22@

Zoom

Aquest esdeveniment ha vençut

El pròxim 16 de desembre 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar conjuntament amb la Fundació Mobile World Capital Barcelona,  de la BDT per generar i atraure talent digital al nostre ecosistema. Per aconseguir-ho aquest programa se centra especialment en programes de reskilling cap a l'àmbit digital i en l'atracció de talent internacional a Barcelona.

La BDT compta amb la col·laboració d'empreses que contracten talent digital, algunes d'elles partners formals i altres entitats col·laboradores, a les quals se'ls ofereix accés recurrent a candidats a través de múltiples formats (BBDD, hackatons, speeddatings, employer branding a través d'accions com newsletters a més de 12k candidats, entre altres) i la part de coneixement i comunitat, compartint i accedint a contingut respecte a la gestió de talent digital amb experts en aquesta temàtica.

També s'exposarà la iniciativa Talent Squad impulsada per Barcelona Digital Talent que connecta el millor talent digital júnior amb empreses amb posicions TIC de Barcelona. Es tracta d'un agregador que permet accedir a una base de dades que s'actualitza de forma recurrent amb els perfils digitals acabats de graduar dels principals centres de formació de Barcelona. Des d'una sola plataforma els reclutadors poden veure les característiques de cada perfil i contactar amb els candidats per incloure'ls en els seus processos de selecció.


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2021-12-1612:00 2021-12-1613:00 Europe/Madrid 22@WEBINAR | TALENT SQUAD: ATRAURE TALENT DIGITAL A L'ECOSISTEMA 22@ Zoom

Lloc

Zoom

Assistents

19 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies