Subscriu-te a la newsletter


07 abril 2021

22@WEBINAR | NOVA REALITAT: CIUTATS SOSTENIBLES, DISTRICTES INNOVADORS I FUTUR

22@WEBINAR | NOVA REALITAT: CIUTATS SOSTENIBLES, DISTRICTES INNOVADORS I FUTUR

LINK AL WEBINAR

LINK AL DIRECTE DE YOUTUBE

El pròxim 7 d'abril a les 18:30h, la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 del 22@NETWORK BCN ha organitzat el primer webinar, d’un cicle de webinars, sobre el futur de les ciutats, conjuntament amb el Col·legi d'Economistes de Catalunya. Aquest webinar, dins el cicle "Districtes Innovadors: Nova indústria, coneixement i desenvolupament econòmic", aprofundirà en el concepte de districte innovador com agent articulador de la innovació per impulsar el desenvolupament d'una ciutat més ecològica, més digital, més inclusiva i més resilient.

Com seran les ciutats del futur amb districtes industrials? Com fer-ho sostenible? Quins  seran els factors clau en els models d'èxit i com serà el futur del treball? Quines inversions i condicions són necessàries? Què necessita la ciutadania i el món empresarial? Hem organitzat un webinar amb experts, moderat per Antoni Paz (President de la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 de 22@NETWORK BCN i Director Executiu de la Fundació KIMbcn) i format per Jordi Martí (Vicepresident de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d'Economistes), Santi Castellà (Membre de KNOWURBANNET i Professor del Departament de Dret Públic de la URV) Miquel Barceló (Membre del Comitè Assessor de 22@NETWORK BCN i Steering Commitee del Global Institute of Innovation Districts (GIID) i economista UB) i Agustí Canals (Professor d’Estudis d’Economia i Empresa a la UOC i Investigador del Grup de Recerca KIMO,  recerca en Coneixement i Ecosistemes d’Innovació). 

Durant aquest webinar, avaluarem les prioritats, en termes d'innovació, per transformar el districte 22@ en una plataforma científica - tecnològica que posicioni a Barcelona com una de les ciutats més dinàmiques i innovadores en l'àmbit internacional promovent la implantació i el desenvolupament de projectes estratègics i afavorint la projecció internacional de l'activitat empresarial, científica i innovadora del territori.

El segon webinar, dins del cicle "Districtes Innovadors: Nova indústria, coneixement i desenvolupament econòmic", tractarà sobre com impulsar la Innovació i la seva avaluació, prioritats i retorn, que se celebrarà el proper 5 de maig.

No et perdis aquest interessant debat sobre el futur de les ciutats i el Districte 22@!

 

ORDRE DEL DIA:

18:30h - PRESENTACIÓ

Antoni Paz, President de la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 de 22@NETWORK BCN i Director Executiu de la Fundació KIMbcn

Jordi Martí, Vicepresident de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d'Economistes

18:40h - 22@ DISTRICTE DE LA INNOVACIÓ I REPTES DE FUTUR

Enric Urreta, President de 22@NETWORK BCN

18:45h - LA DINÀMICA INNOVADORA DE LES CIUTATS EN UN MÓN GLOBAL

Miquel Barceló, Membre del Comitè Assessor de 22@NETWORK BCN i Steering Commitee del Global Institute of Innovation Districts (GIID) i economista (UB)

18:55h - EL FUTUR DE LES CIUTATS

Santi Castellà, Membre de KNOWURBANNET i Professor del Departament de Dret Públic de la URV

19:05h - CONEIXEMENT ALS DISTRICTES INDUSTRIALS

Agustí Canals, Professor Estudis d'Economia i Empresa UOC. Investigador Grup de Recerca KIMO, recerca en Coneixement a Ecosistemes d'Innovació

19:15h - DEBAT: EL CONEIXEMENT I LA INNOVACIÓ EN EL FUTUR DE LES CIUTATS

Antoni Paz, President de la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 de 22@NETWORK BCN i Director Executiu de la Fundació KIMbcn (modera)

Jordi Martí, Vicepresident de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d'Economistes

Agustí Canals, Professor d’Estudis d’Economia i Empresa a la UOC i Investigador del Grup de Recerca KIMO,  recerca en Coneixement a Ecosistemes d’Innovació

Santi Castellà, Membre de KNOWURBANNET i Professor del Departament de Dret Públic de la URV

Miquel Barceló, Membre del Comitè Assessor de 22@NETWORK BCN i Steering Commitee del Global Institute of Innovation Districts (GIID) i economista (UB)

19:45h - TORN DE PREGUNTES

20:00h - CLAUSURA

Informació

Data


dc., 07 abril 2021 18:30 - 20:10


Lloc:


Online


Afegir al calendari 2021-04-0718:30 2021-04-0720:10 Europe/Madrid 22@WEBINAR | NOVA REALITAT: CIUTATS SOSTENIBLES, DISTRICTES INNOVADORS I FUTUR Online
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies