QUÈ ÉS LA XARXA IP


El distintiu IP22@ distingeix els projectes innovadors generats o amb impacte al districte 22@ i a la ciutat de Barcelona, garantint-ne un alt nivell de qualitat i potencial innovador.

El seu ús està definit al Manual d’ús del Distintiu  IP22@

QUI EL POT OBTENIR?

Qualsevol empresa, emprenedor o institució  de Barcelona pot presentar el seu projecte a la candidatura d’obtenció del distintiu.

El Comitè d’avaluació està composat per experts en Innovació proposats pel President de la Comissió d’Innovació. L'atorgament del Distintiu es farà per Acord de la Junta Directiva de 22@NETWORK.

COM PRESENTAR PROPOSTES?

Els projectes candidats es poden presentar en qualsevol moment de l’any a través del Formulari de presentació de candidatura de propostes i seran tractats amb  absoluta confidencialitat pel grup avaluador.

El grup avaluador presentarà a la Junta Directiva del 22@network l’avaluació dels projectes que considera mereixedors del Distintiu IP22@ en dos períodes de l’any: a la primera quinzena de gener i la segona quinzena de juny.

Accés al formulari  

PRIMER ATORGAMENT DE DISTINTIUS IP22@

El primer atorgament de distintius IP22@ tindrà lloc el dimecres, 10 de juny a les 10h (inscripció a la sessió en el següent link)


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies