LA COMISSIÓ


La Comissió d’Urbanisme i Territori, presidida per Javier Bernades (Soci Director de Business Space a Cushman & Wakefield) neix per liderar la interlocució del sector productiu lligat directament a la transformació urbana amb l’administració. 

Des de la Comissió s'han treballat temes com les propostes de treball per la zona nord del districte i per a la transformació d'edificis industrials en alçada, per tal de reurbanitzar la zona, reequilibrar els usos i connectar amb l'entorn. 

A més, ha protagonitzat el 22@Breakfast del passat mes de juny, celebrat a Casa Àsia, on Cushman & Wakefield va presentar el seu informe anual de Mercat d'Oficines al 22@, que pots consultar aquí.

PRÒXIMS WEBINARS


ÚLTIMS WEBINARS


Abr.
22

En el marc del 20 aniversari del districte 22@ i del mes d'urbanisme al 22@NETWORK BCN, el pròxim dijous, 22 d'abril a les 9:30h, hem organitzat  un esdeveniment virtual que tindrà com a temàtica principal l'urbanisme al Districte 22@.

Llegir més

En el marc del 20 aniversari del districte 22@ i del mes d'urbanisme al 22@NETWORK BCN, avui, dijous 22 d'abril a les 9:30h, l’associació d’empreses i institucions que reuneix les principals organitzacions del districte 22@, ha organitzat un esdeveniment semi-presencial que ha girat al voltant de la temàtica del futur urbanístic del districte 22@. L’esdeveniment, que s’ha celebrat a l’auditori de Cuatrecasas, ha comptat amb més de 170 espectadors virtuals.

PRIMERES VALORACIONS DE LA SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES

En la Comissió d'Ecologia i Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona celebrada el Dimarts 18 de febrer es va aprovar una suspensió de llicències parcial en l'àmbit del 22@. La suspensió és per quatre mesos, en previsió de que en aquest termini hi hagi una proposta de modificació de la MPGM 22@, i afecta només a les parcel·les que no han entrat encara a cap fase de planejament.

L'associació va emetre un primer comunicat valorant la suspensió, el podeu veure a l'enllaç.

El passat divendres 28 de febrer a les 12h vam celebrar a les oficines del 22@NETWORK (Pallars, 179) una reunió de la Comissió d'Urbanisme i Territori per tal de discutir els detalls de la mesura aprovada i acordar una posició comú de cara a la modificació del planejament. L'esdeveniment va resultat tot un éxit de convocatòria.

Javier Bernades, president de la comissió i soci de Cushman & Wakefield, i  Yolanda Guerra, socia de Cuatrecasas, van presidir la reunió, parlant de l'abast i el termini de la suspensió de llicències, calendari previst per a la MPGM 22@ i altres informacions rellevants. 

La reunió va acabar amb un torn obert d'intervencions dels nostres socis, on van poder donar el seu punt de vista i expressar  les seves preocupacions. 

Feu click aquí per a veure el document explicatiu de l'acord de suspenció de llicències.

DOCUMENT DE CRITERIS DE LA MPGM 22@

El passat 9 de maig de 2019, la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona va aprovar el document "Criteris per al desenvolupament d'un Poblenou amb un 22@ més inclusiu i sostenible", d'iniciativa municipal.

Es tracta d'un document sense rang legal, de manera que es poden enviar comentaris per a la seva revisió. L'associació, a través de les seves comissions de treball, està redactant comentaris per fer-los arribar a l'Ajuntament.

Aquest document serà la base d'una futura modificació de la MPGM 22@, que va ser aprovada definitivament l'any 2000.

Consulta el Document de Criteris de la MPGM 22@

Consulta el Resum del Document de Criteris de la MPGM 22@

Consulta el Document de comentaris a la MPGM 22@ proposat per l'associació  

El 22@Breakfast del mes de juny ha tingut lloc el dijous 27 a la seu de Casa Àsia, on hem presentat l'informe d'evolució del districte i les oportunitats empresarials que hi ha al continent asiàtic.

El passat dilluns 19 de novembre es va inaugurar oficialment el nou Centre d'Innovació Urbana de la ciutat a Ca l’Alier, i en el mateix acte va tenir lloc la presentació del pacte “Cap a un Poblenou amb un 22@ més inclusiu i sostenible” en l'elaboració del qual ha participat l’associació 22@Network bcn, al costat d’altres organitzacions empresarials, universitats i associacions de veïns del districte.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies