COMISSIÓ DE TALENT I NOVES PROFESSIONS

Oct.
17

Reunió de la Comissió de Talent i Noves professions , dimarts 17 d'octubre de 9.00h a 10.30h al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona).

Ordre del dia i assistents

La propera reunió de la Comissió de Talent i Noves professions  tindrà lloc dimarts 17 d'octubre de 9.00h a 10.30h al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (C/Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona).

Els punts a tractar seran:

1- Presentació de la proposta CANAL ESPORT 22@

2- Seguiment del Mapa de formació al 22@

3- Altres: 

  • Taller Talent Internacional
  • Difusió enquesta de mobilitat
  • FP Dual

Jul.
6

Reunió de la Comissió de Talent i Noves professions , dijous 6 de juliol de 9.00h a 10.30h al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona).

Ordre del dia i assistents




Enric Peig, president de la Comissió i vocal de la Junta Directiva de 22@Network en representació de la Universitat Pompeu Fabra, obre la sessió i demana una breu presentació per part dels assistents.

A continuació trobeu una breu descripció dels Punts tractats.

1) Programa 30 plus

Montse Sanz presenta aquest programa de Barcelona Activa, que té l'objectiu de contractar en condicions avantatjoses persones aturades de 30 anys o més. Les contractacions es poden dur a terme fins a finals de setembre de 2017. Podeu trobar més informació a l'enllaç.

2) Mapa de Formació del 22@

El Mapa de Formació del 22@ és un recull de tots els centres de formació del districte, considerant tant la reglada com la no reglada, i des dels nivells d'infantil i primària fins el grau i el postgrau universitari.

El mapa ja està a la xarxa, tot i que cal encara completar-lo i millorar algunes funcionalitats. Podeu consultar-lo a l'enllaç.

3) Comissió de RSC

En l'últim punt de l'ordre del dia Montserrat Tohà, directora de la Fundació IRES, va presentar la propera comissió de RSC de l'associació. La comissió vol coordinar les accions de RSC de les empreses associades i fer del 22@ un districte amb Impacte Social al Territori. En definitiva treballar per un desenvolupament del districte inclusiu i socialment responsable. Podeu consultar la presentació a l'enllaç.

En Jesús Camas, de Barcelona Activa va aprofitar per parlar d'un nou programa de Barcelona Activa destinat a donar formació in company sobre RSC a 15 empreses. 

Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte