LA COMISSIÓ


La Comissió de Talent, presidida per Iolanda Triviño de Valkiria Hub Space, treballa per a la formació, atracció, i retenció de talent digital.

Objectius:

 • Posicionar el Districte 22@ com el principal generador i consumidor de talent digital i tecnològic del sud d’Europa.
 • Potenciar la capacitat d’atracció i retenció del talent, la competitivitat i la projecció internacional de Barcelona i el districte.

Projectes:

 • DDOT: Projecte que té l'objectiu de definir els principals perfils dins les ocupacions digitals més demandades i descriure les habilitats tècniques, competències fonamentals i possibles recorreguts acadèmics.
 • 22@ Collective Intelligence Challenge: plataforma interactiva que pretén establir un punt de trobada entre les demandes de noves iniciatives i incentivar la col·laboració entre comissions.
 • Mapa de talent 22@: Desenvolupar una eina per incloure els recurreguts de Talent, empreses, entitats, centres de formació que componen el mapa de Talent del 22@, obrint l'opció a candidats locals o internacionals que busquin oportunitats amb les empreses.
 • Servei de talent a les empreses: Captació de Talent a través de programes en col.laboració amb el SOC i la BDT, llançament de vacants dels socis membres de l'Associació per a la captació de Talent, creació adhoc de Hackatons de Talent, Market place, etc. per atraure talent pels socis.

PRÒXIMS WEBINARS


ÚLTIMS WEBINARS


Maig
20

En el marc del 20 aniversari del districte 22@ i del mes del talent al 22@NETWORK BCN, el pròxim dijous, 20 de maig a les 9:30h, hem organitzat un esdeveniment virtual que tindrà com a temàtica principal el talent en el Districte 22@.

Inscriu-te aquí

En el marc de l’aniversari dels 20 anys del districte 22@ i del mes del talent a la nostra associació, des de 22@NETWORK BCN estem preparant un acte que tindrà lloc el pròxim dia 20 de maig a les 9.30h a l’Auditori del Campus de Comunicació- Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138). L’acte, 20 ANYS DE 22@: Talent, tractarà sobre la innovació en el talent i el futur de l’educació i se celebrarà de manera híbrida: els ponents estaran presencialment mentre que el públic estarà connectat online. 


Gen.
28

La comissió de talent obre les seves portes i busca nous membres per a la comissió! Estàs buscant nous reptes? Forma part d'aquest grup de treball.  

Inscriu-te aquí

La comissió de talent obre les seves portes i busca nous membres per a la comissió! Estàs buscant nous reptes? Forma part d'aquest grup de treball.  

En aquesta reunió virtual, presidida per Iolanda Triviño, presidenta de la comissió de talent, presentarem el pla de treball i els objectius de la comissió per aquest 2021. 

No t'ho perdis! Necessitem el teu gra de sorra per a impulsar el talent al districte 22@!


Maig
27

El 27 de maig a les 10h t'esperem en aquest nou 22@Webinar en el que presentem el 22@Challenge, un projecte per reduir l'impacte econòmic i social de la crisi derivada de la Covid-19.

Inscriu-te aquí

Des de la comissió de Talent de 22@NETWORK entenem imprescindible posar a disposició de la societat el talent del nostre ecosistema per reduir l'impacte econòmic i social de la crisi derivada de la Covid-19. Hem dissenyat una experiència d'Intel·ligència Col·lectiva, al costat de la startup local go4clic, per generar innovació i co-creació de noves oportunitats.

Vols saber-ne més? T'esperem al Webinar el 27 de Maig a les 10h.


10-10.20h Panel moderat per Yolanda Triviño 

Participants:

Antoni Paz i Aintzane Morales, Comissió Innovació

Raimon Recoder, Barcelona Start Up Congress

Fundació IRES

I més!

10.20 Presentació de la Plataforma Go4Clic i dels Challenges amb els diferents assitents 

10.55 Torn de Preguntes  

11h Finalització


Feb.
25

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF  (Carrer Pujades 86). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Inscriu-te aquí

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF (Carrer Pujades 86). 

Què veurem durant el  XI SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Durant la primera comissió INNOVACIÓ i TALENT, volem hibridar casos d’innovació i  polítiques d’atracció i fidelització de talent. Empreses i institucions de Barcelona i internacionals ens explicaran els seus models innovadors i d'èxit en els reptes del talent. 

Durant el networking podreu conèixer eines per finançar projectes relacionats amb perfils de Data Analist i Data Scientist.

Si ets una empresa 22@ vine i podràs compartir experiències innovadores per afrontar els reptes de futur.

Aprofitarem per conèixer el Valkiria Institute for Future, un laboratori disruptiu enfocat a la innovació laboral: acceleració de talent, Learning & Research LAB, noves tendències laborals, etc. Una experiència realment única, en contacte amb la innovació més puntera.

AGENDA:

8.45h. BENVINGUDA A LA 1era COMISSIÓ MIXTA 

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF)  i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

8.50h. PERFILS PROFESSIONALS DE FUTUR AL 22@: CONCLUSIONS DDOT (Diccionari Digital Occupational Titles)

 • Oriol Rius (Col.laborador Valikiria IFF) 

9.00h. BARCELONA DIGITAL TALENT: HUB TALENT DIGITAL

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF) i Jordi Arrufí (Digital Transformation Projects & DLab Director a Mobile World Capital Barcelona)

9.20h. XI SEEK AND SOLVE MEETING: MODELS INNOVADORS EN GESTIÓ I FIDELITZACIÓ DEL TALENT. Participació d’empreses tecnològiques i innovadores amb conclusions i debat.

 • LA FORMACIÓ I ATRACCIÓ DE TALENT AL 22@. Raúl Sánchez (Director d’innovació a BcnActiva)
 •  FUTURE OF JOBS IN THE DIGITAL ERA. Marta Riera (Directora de Desenvolupament de Programes a Zigurat Global Institute of Technology), Juan Carlos Gutierrez (Partner- CTO (IT Services, Headhunting, Recruitment) a Setesca) 
 • PERFILS DIGITALS PER LA ERA DIGITAL. Agueda Ruiz (Key Account Manager a Altran)
 • TENDÈNCIES AL SECTOR DE L'EMPRENEDURIA. Raimon Recoder (co - fundador i Director General Agència AMANO i co-organitzadors del Barcelona Start Up Congress). 

10.30h. DEBAT 

10.45h. ESMORZAR NETWORKING


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Oct.
9

El proper dimecres 9 d'octubre de 9h a 10.30h tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Institute For Future (C/Pujades 86), el nou espai de Valkiria. 

Inscriu-te aquí

El proper dimecres 9 d'octubre de 9h a 10.30h tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Institute For Future (C/Pujades 86). 

L'ordre del dia sera el següent: 

1. Presentació dels resultats del estudi de DDOT (Diccionari d'ocupacions Digitals)

2. Presentació Barcelona Cybersecurity Congress pel seu director, Manuel Rubio. (Es celebrarà un Speedating en el Barcelona Cybersecurity Congress).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PELS SOCIS.  


Maig
28

El proper dimarts 28 de maig tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Innovation (C/Pujades 126) i el Focus Group: El Futur del Talent Digital a Barcelona. 

Inscriu-te aquí

El passat dimarts 28 de maig va tenir lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Innovation (C/Pujades 126). 

Van participar al voltant de 30 persones en el Focus Group: El Futur del Talent Digital a Barcelona, dins del marc de la Barcelona Digital Talent, una iniciativa que té com a objectiu convertir Barcelona en un hub de Talent Digital a Europa. 

Els resultats obtinguts van servir com a cas d'estudi per a completar les conclusions del DDOT - Dictionary of Digital Occupational Tittle que busca realitzar un diagnòstic per trobar noves formes d'alienar la demanda laboral amb la oferta educativa del sector tecnologic a Catalunya. 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PELS SOCIS.  


Març
19

La propera reunió de la Comissió de Talent tindrà lloc el dimarts 19 de març de 9h a 10.30h a Valkiria Innovation (C/ Pujades, 126 - Barcelona). Els temes que tractarem seran el BDT, les competències digitals i els programes formatius per a perfils digitals.

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió de Talent va tenir lloc el dimarts 19 de març de 9h a 10.30h a Valkiria Innovation (C/ Pujades, 126 - Barcelona), amb el següent ordre del dia:

1. Update Barcelona Digital Talent

2. Competències digitals - Alberto Martínez, Vicepresident Recursos Humans de Schneider Electric 

3. Programes formatius per a perfils digitals - SOC


Gen.
30

La propera reunió de la Comissió de Talent tindrà lloc el dimecres 30 de gener de 9h a 10.30h a Valkiria Hub Space. Els temes que tractarem seran: el Projecte Barcelona Digital Talent i el Carnet 22@.

Ordre del dia i assistents

La reunió de la Comissió de Talent del dimecres 20 de gener va comptar amb l'ordre del dia següent:

1.  Projecte Barcelona Digital Talent

Barcelona Digital Talent vol crear i retenir professionals amb competències digitals a Barcelona i captar talent internacional. Participa en el diagnòstic de necessitats de talent d’aquest projecte per conèixer els nous perfils digitals que les corporacions demanen i examinar les necessitats del mercat laboral!

2. Carnet 22@Comentaris

Hola! Buenas tardes!


Elena Domingo Domingo Ortín - 18 de desembre de 2020 a les 15:55

Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies