COMISSIONS

TALENT I NOVES PROFESSIONS

DARRERES REUNIONS


Març
16

La propera reunió de la Comissió de Talent i Noves Professions tindrà lloc el proper divendres 16 de març de  9h a 10.30h al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra.  

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS.

Ordre del dia i assistents

A la reunió del passat 16 de març al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra vam tractar els temes següents. 

1. Aportacions al procés "Repensem el 22@"

Després de l'exposició de l'Albert Martín, tècnic de participació a l'Ajuntament de Barcelona, es va iniciar una torn d'intervencions per part dels assistents. Aquestes són les principals necessitats o carències detectades en els diferents punts: 

Accessibilitat / mobilitat: 

 • aparcament de cotxe, difícil i car
 • manca d'aparcament de motos
 • aparcament de bicicletes insegur
 • bicing, difícil en hores punta
 • deficient accessibilitat de la zona Nord

Urbanització:

 • Gran Via com a barrera urbanística
 • la gestió de les obres de Glòries i el mentrestant
 • creixent preu de lloguer de pisos i oficines

Serveis:

 • pocs serveis i comerç fora de la zona centre

2. Mapa de formació - millores previstes

El mapa de formació ha de ser un reflex del hub de formació en transformació digital que s'està creant al districte. Quan es tingui l'eina del mapa amb les noves especificacions es pensarà en alguna acció.

Una possible acció del HUB és el foment de les vocacions científico - tecnològiques als centres de formació secundària del districte.

3. Propera Comissió

S'acorda a la propera comissió abordar els temes següjents:

 • FP DUAL: exemples de funcionament
 • Compromís empresarial per la Diversitat LGTBI

Oct.
17

Reunió de la Comissió de Talent i Noves professions , dimarts 17 d'octubre de 9.00h a 10.30h al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona).

Ordre del dia i assistents

Enric Peig, president de la Comissió i vocal de la Junta Directiva de 22@Network en representació de la Universitat Pompeu Fabra, obre la sessió i demana una breu presentació per part dels assistents.

A continuació trobeu una breu descripció dels Punts tractats.

1) Programa 30 plus

Montse Sanz presenta aquest programa de Barcelona Activa, que té l'objectiu de contractar en condicions avantatjoses persones aturades de 30 anys o més. Les contractacions es poden dur a terme fins a finals de setembre de 2017. Podeu trobar més informació a l'enllaç.

2) Mapa de Formació del 22@

El Mapa de Formació del 22@ és un recull de tots els centres de formació del districte, considerant tant la reglada com la no reglada, i des dels nivells d'infantil i primària fins el grau i el postgrau universitari.

El mapa ja està a la xarxa, tot i que cal encara completar-lo i millorar algunes funcionalitats. Podeu consultar-lo a l'enllaç.

3) Comissió de RSC

En l'últim punt de l'ordre del dia Montserrat Tohà, directora de la Fundació IRES, va presentar la propera comissió de RSC de l'associació. La comissió vol coordinar les accions de RSC de les empreses associades i fer del 22@ un districte amb Impacte Social al Territori. En definitiva treballar per un desenvolupament del districte inclusiu i socialment responsable. Podeu consultar la presentació a l'enllaç.

En Jesús Camas, de Barcelona Activa va aprofitar per parlar d'un nou programa de Barcelona Activa destinat a donar formació in company sobre RSC a 15 empreses. 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte