COMISSIONS

TALENT

REUNIONS


Maig
28

El proper dimarts 28 de maig tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Innovation (C/Pujades 126) i el Focus Group: El Futur del Talent Digital a Barcelona. 

Inscriu-te aquí

El proper dimarts 28 de maig tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Innovation (C/Pujades 126). 

Vine i participa en el Focus Group: El Futur del Talent Digital a Barcelona, dins del marc de la Barcelona Digital Talent, una iniciativa que té com a objectiu convertir Barcelona en un hub de Talent Digital a Europa. 

Els resultats obtinguts serviran com a cas d'estudi per a completar les conclusions del DDOT - Dictionary of Digital Occupational Tittle que busca realitzar un diagnòstic per trobar noves formes d'alienar la demanda laboral amb la oferta educativa del sector tecnologic a Catalunya. 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PELS SOCIS.  


Març
19

La propera reunió de la Comissió de Talent tindrà lloc el dimarts 19 de març de 9h a 10.30h a Valkiria Innovation (C/ Pujades, 126 - Barcelona). Els temes que tractarem seran el BDT, les competències digitals i els programes formatius per a perfils digitals.

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió de Talent va tenir lloc el dimarts 19 de març de 9h a 10.30h a Valkiria Innovation (C/ Pujades, 126 - Barcelona), amb el següent ordre del dia:

1. Update Barcelona Digital Talent

2. Competències digitals - Alberto Martínez, Vicepresident Recursos Humans de Schneider Electric 

3. Programes formatius per a perfils digitals - SOC


Gen.
30

La propera reunió de la Comissió de Talent tindrà lloc el dimecres 30 de gener de 9h a 10.30h a Valkiria Hub Space. Els temes que tractarem seran: el Projecte Barcelona Digital Talent i el Carnet 22@.

Ordre del dia i assistents

La reunió de la Comissió de Talent del dimecres 20 de gener va comptar amb l'ordre del dia següent:

1.  Projecte Barcelona Digital Talent

Barcelona Digital Talent vol crear i retenir professionals amb competències digitals a Barcelona i captar talent internacional. Participa en el diagnòstic de necessitats de talent d’aquest projecte per conèixer els nous perfils digitals que les corporacions demanen i examinar les necessitats del mercat laboral!

2. Carnet 22@Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte