REUNIONS


Març
25

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimecres 25 de Març a les 8.45h. 

(Localització per confirmar) 

Inscriu-t'hi

Degut a l’actual situació de salut pública, ens hem vist obligats a AJORNAR la reunió de la comissió MIXTA: Innovació i Responsabilitat Social Corporativa prevista pel proper dimecres 25 de març. 

En breus us informarem de la nova data! 

 Sentim molt les molèsties que us haguem pogut ocasionar. 

-----------------------------------------------------------------------------

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimecres 25 de Març a les 8.45h. 

Quin impacte tenen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el teixit empresarial del districte 22 @ i de Barcelona? Per què la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i la Innovació són essencials per impulsar la inclusió dels ODS a la estratègia empresarial?

Les comissions de RSC i Innovació del 22@Network s'uneixen en el XII Seek and Solve Meeting per conèixer què interès estratègic existeix i quines mesures i accions, relacionades amb els ODS, s'estan incorporant al teixit empresarial i la xarxa acadèmica de districte.

Durant la trobada, on s'utilitzarà una eina digital d'aprenentatge basada en la gamificació, es realitzarà una dinàmica entre les persones assistents per resoldre els reptes que plantegen els ODS en el món empresarial i concretament a l’entorn 22@.

Descobrir com afrontar una gestió equilibrada dels reptes econòmics, socials i ambientals que suposen els ODS, actuant de manera responsable amb l'entorn, a nivell local i global.

AGENDA

8.45h. BENVINGUDA A LA 2na COMISSIÓ RSC I INNOVACIÓ

Natàlia Valenzuela (Presidenta Comissió de RSC | Directora Fundació IRES)  i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

8.50h. PER QUÈ LA RSC I LA INNOVACIÓ SÓN ESSENCIALS PER IMPULSAR LA INCLUSIÓ DELS ODS A LA ESTRATÈGIA EMPRESARIAL?     

9.15h. XII SEEK AND SOLVE MEETING: ODS, EINES ESTRATÈGIQUES PER CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 DES DEL MÓN EMPRESARIAL I CONCRETAMENT A L’ENTORN 22@ | DISTRICTE DE LA INNOVACIÓ

Participació d’empreses de diferents sectors: tecnològic, acadèmic, social entre d’altres amb conclusions i debat. S'utilitzarà una eina digital d'aprenentatge basada en la gamificació, es realitzarà una dinàmica per resoldre els reptes de com afrontar una gestió equilibrada , econòmica, social i ambiental, que suposa la integració dels ODS.

10:10h. CONCLUSIONS I DEBAT: QUIN IMPACTE TENEN ELS ODS EN EL TEIXIT EMPRESARIAL DEL DISTRICTE 22@ I DE BARCELONA?

10:30h. ESMORZAR | NETWORKING


ACTE NOMÉS DISPONIBLE PER A SOCIS. 


Feb.
25

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF  (Carrer Pujades 86). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Inscriu-t'hi

La primera Comissió Mixta (INNOVACIÓ I TALENT) tindrà lloc el dimarts 25 de Febrer a Valkiria IFF (Carrer Pujades 86). 

Què veurem durant el  XI SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Durant la primera comissió INNOVACIÓ i TALENT, volem hibridar casos d’innovació i  polítiques d’atracció i fidelització de talent. Empreses i institucions de Barcelona i internacionals ens explicaran els seus models innovadors i d'èxit en els reptes del talent. 

Durant el networking podreu conèixer eines per finançar projectes relacionats amb perfils de Data Analist i Data Scientist.

Si ets una empresa 22@ vine i podràs compartir experiències innovadores per afrontar els reptes de futur.

Aprofitarem per conèixer el Valkiria Institute for Future, un laboratori disruptiu enfocat a la innovació laboral: acceleració de talent, Learning & Research LAB, noves tendències laborals, etc. Una experiència realment única, en contacte amb la innovació més puntera.

AGENDA:

8.45h. BENVINGUDA A LA 1era COMISSIÓ MIXTA 

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF)  i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

8.50h. PERFILS PROFESSIONALS DE FUTUR AL 22@: CONCLUSIONS DDOT (Diccionari Digital Occupational Titles)

 • Oriol Rius (Col.laborador Valikiria IFF) 

9.00h. BARCELONA DIGITAL TALENT: HUB TALENT DIGITAL

 • Yolanda Triviño (Presidenta de la Comissió de Talent | CEO a Valkiria HUB i Valkiria IFF) i Jordi Arrufí (Digital Transformation Projects & DLab Director a Mobile World Capital Barcelona)

9.20h. XI SEEK AND SOLVE MEETING: MODELS INNOVADORS EN GESTIÓ I FIDELITZACIÓ DEL TALENT. Participació d’empreses tecnològiques i innovadores amb conclusions i debat.

 • LA FORMACIÓ I ATRACCIÓ DE TALENT AL 22@. Raúl Sánchez (Director d’innovació a BcnActiva)
 •  FUTURE OF JOBS IN THE DIGITAL ERA. Marta Riera (Directora de Desenvolupament de Programes a Zigurat Global Institute of Technology), Juan Carlos Gutierrez (Partner- CTO (IT Services, Headhunting, Recruitment) a Setesca) 
 • PERFILS DIGITALS PER LA ERA DIGITAL. Agueda Ruiz (Key Account Manager a Altran)
 • TENDÈNCIES AL SECTOR DE L'EMPRENEDURIA. Raimon Recoder (co - fundador i Director General Agència AMANO i co-organitzadors del Barcelona Start Up Congress). 

10.30h. DEBAT 

10.45h. ESMORZAR NETWORKING

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Gen.
21

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el desè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimarts 21 de Gener a Suara Cooperativa (Calle de Sancho de Ávila, 52-58, 1r). 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

Us convidem a celebrar la Comissió d'Innovació i el desè Seek and Solve Meeting, que tindrà lloc el dimarts 21 de Gener a Suara Cooperativa (Carrer de Sancho de Ávila, 52-58, 1r).

Què veurem durant el X SEEK AND SOLVE INNOVATION MEETING?

Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb la missió de transformar la realitat de les persones mitjançant serveis de qualitat i promovent el seu benestar, durant més de 35 anys d'experiència. El SuaraLab és el laboratori d'innovació social de Suara Cooperativa a través del qual es generen ecosistemes d'emprenedoria i es col·labora amb startups per la creació de noves solucions tecnològiques per l'atenció a les persones.

Durant la trobada, abordarem un repte per descobrir el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix la Silver Economy amb l'objectiu d'obtenir solucions concretes, establir una estratègia d’innovació al 22@ i crear una xarxa de professionals entre les diferents entitats membres.

PROGRAMA 

8.45h. OBERTURA DEL X SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz (President de la Comissió Innovació, Director Executiu a KIM)

9.00h. SUARA COOPERATIVA: MODEL DE GESTIÓ PER TRANSFORMAR L’ENTORN SOCIAL

 • Tomàs Llompart i Laura Peracaula (Codirecció General a Suara Cooperativa) 

9.10h. SUARA LAB: L’ECOSISTEMA D’INNOVACIÓ PER DESENVOLUPAR NOVES IDEES PER A L’ATENCIÓ A LES PERSONES

 • Jordi Picas (Director d’Innovació Suara Lab)

9.40h. QUIN ÚS TENEN LES DADES OBERTES PER A L’INNOVACIÓ SOCIAL?

 • Lourdes Muñoz (Cofundadora de Iniciativa Barcelona Open Data)

9.55h. DINÁMICA DESIGN THINKING: el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix la Silver Economy amb l'objectiu d'obtenir solucions concretes 

10.35 h. REUNIÓ ORDINARIA DE LA COMISSIÓ D’ INNOVACIÓ

10.45h. VISITA A LES INSTAL·LACIONS I ESMORZAR NETWORKING

T’hi esperem!


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Des.
12

Us convidem a celebrar la Comissió d'Innovació especial Nadal i el novè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dijous 12 de desembre a IDEAL Centre d'arts digitals (Carrer Doctor Trueta 196-198).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS.

Ordre del dia i assistents

Us convidem a celebrar la Comissió d'Innovació especial Nadal i el novè Seek and Solve Meeting, que tindrà lloc el dijous 12 de desembre a IDEAL Centre d'arts digitals (Carrer Doctor Trueta 196-198).

PROGRAMA

12.30h. OBERTURA del IX SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz- President de la Comissió Innovació, Director Executiu de KIM.

12.35h. BENVINGUDA a IDEAL Centre d'arts digitals i conversa amb l'Antoni Paz respecte al futur de l'innovació entre indústries creatives i tradicionals.

 • Jordi Sellas– Director Executiu d'IDEAL.

13.00h. Visita a l'exposició de Monet i realitat virtual.

13.45h. Vermut Networking.


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


        


Nov.
27

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el vuitè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 27 de Novembre a PMMT Arquitectura (Carrer Pamplona 96-104, Local 2).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió d'Innovació i el vuitè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 27 de Novembre a PMMT Arquitectura (Carrer Pamplona 96-104, Local 2).

PROGRAMA

8.45h. OBERTURA:  SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz- President de la Comissió Innovació, Director Executiu de KIM.

9.00h. BENVINGUDA PMMT Forward Thinking Healthcare Architecture

 • Patricio Martínez – Director General PMMT

9.10h. MODEL D’INNOVACIÓ de PMMT. Presentació de les eines i iniciatives per a la innovació, cap a l’Hospital del Futur. 

 • Marta Cos – Responsable d’Innovació

9.30h. FRUITS del MODEL PMMT. Especialistes en accesibilitat i espais saludables. 

 • Rita Barata – Directora de Màrqueting

9.45h. DINÀMICA DE CO – CREACIÓ

 • Amb l’objectiu de empènyer el districte del 22@ a ser pioner en 4 pilars (accesibilitat; salut; humanització; eficiencia i sostenibilitat), ens plantajem el repte de Com fem que el districte del 22@ en sigui referent?

10.10h. REUNIÓ ORDINARIA DE LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ

10.20h. Visita a les instal·lacions

10.30h. ESMORZAR  NETWORKING


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Oct.
30

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el setè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 30  d'Octubre a MOBILE WORLD CAPITAL (Carrer Plaça Pau Vila, plta 2C).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el setè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 30  d'Octubre a MOBILE WORLD CAPITAL (Carrer Plaça Pau Vila, plta 2C).


PROGRAMA

8.45h. OBERTURA:  SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz- President de la Comissió Innovació, Director Executiu de KIM.

9.00h. BENVINGUDA MOBILE WORLD CAPITAL

 • Karina Riera - Business Development Manager a Mobile World Capital

9.10h. ECOSISTEMA D'INNOVACIÓ: PROGRAMA COLLIDER

 • Karina Riera - Programa The Collider

9.30h. ECOSISTEMA D'INNOVACIÓ: 5G LAB

 • Tomeu Sabater - 5G Program Manager

9.45h. REUNIÓ ORDINARIA DE LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ: 

 • Quins reptes, en relació amb la tecnologia 5G, afronta el districte 22@? 

10.15h. TOUR PEL PIER O1 (acceleradoras, startups, corporate innovation centers)

10.30h. ESMORZAR  NETWORKING


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Set.
27

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el sisè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el divendres 27  de Setembre a TEAMLABS (Carrer Pallars, 73).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió d'Innovació i el sisè Seek and Solve Meeting va tenir lloc el divendres 27  de septembre a TEAMLABS (Carrer Pallars, 73).


PROGRAMA

8.45h. OBERTURA:  SEEK AND SOLVE MEETING

 • Antoni Paz- President de la Comissió Innovació, Director Executiu de KIM.

9.00h. BENVINGUDA TEAMLABS

 • Berta Lázaro - Co - Founder Teamlabs

9.10h. ECOSISTEMA D'INNOVACIÓ DE TEAMLABS :

 • Berta Lázaro - Co - Founder Teamlabs
 • Pau Font - Director de Talent i Comunicació

9.30h. ATREURE I RETENIR TALENT

 • Generar un ecosistema d'aprenentatge que permeti donar espai als professionals del segle XXI: Quins són els drivers necessaris?

10.15h. REUNIÓ ORDINARIA: COMISSIÓ  D’ INNOVACIÓ 

 • Valoració del l'MPGM22@ (Modificació del Pla General Metropolità) i plantejar els criteris futurs de la transformació

10.30h. ESMORZAR  NETWORKING


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte