Des de 22@Network i conjuntament amb la Fundació IRES volem aconseguir un districte on tots els infants tinguin regals aquest Nadal. Per això, iniciem la campanya El Districte de les Joguines, perquè entre tots puguem recaptar diners per invertir-los en joguines pels nens i nenes del projecte Casal en Família de la Fundació IRES. 

Ens ajudes?

A les instal·lacions de la teva empresa hi veuràs una caixa de cartó semblant a aquesta:

                                     

Es tracta d'una guardiola, on hi ha la imatge de la campanya, i des d'on es duu a terme el recapte de diners. Per participar-hi, només has d'introduir-hi allà la teva donació!

Aquí tens els documents que us arribaran a la vostra empresa: 

Termini finalitzat

El passat 3 de gener va finalitzar el període de recapte de diners i ara toca fer-ne la recollida i comprar les joguines!

Per fer-ho, cal que conteu quants diners s’han aconseguit dins de la guardiola de la vostra empresa, i fer una transferència al número de compte de la Fundació IRES amb la quantitat total aconseguida i indicant el nom de la vostra empresa + “campanya joguines 22@”.

Aquest és el número de compte La Caixa on ingressar els diners: ES55  2100 3282 6922 0020 1349

També cal que ens feu arribar escanejat el formulari que us vam enviar, signat amb el nom de la vostra empresa i el número total de diners recaptats.I si no trobes la guardiola de la teva empresa, també pots ajudar aportant la quantitat que tu vulguis via online

EL DISTRICTE DE LES JOGUINES

Moltes gràcies per ajudar-nos a inundar el 22@ de joguines!