7a CONVENCIÓ EMPRESARIAL DEL 22@

Sota el lema "JOIN THE LOOP" el dijous 6 de juny s'ha celebrat la 7a Convenció Empresarial del 22@ a Palo Alto Barcelona amb més de 200 assistents. 

Xavier  Monzó, president de 22@Network, ha donat la benvinguda a la Convenció i ha assegurat que “el districte 22@ s’ha  convertit en el Silicon Valley català i concentrarà, en breu, el 50% de tots  els professionals digitals i tecnològics a Catalunya, juntament amb  professionals de la creativitat, la comunicació i de la nova economia”. Ha presentat el lema de la convenció i ha fet una crida a les empreses, universitats, startups, a la  comunitat de treballadors i treballadores, investigadors, estudiants, i a les  més de 20.000 persones que formen part de les entitats associades al 22@, per  viure l’ecosistema del 22@. 

La convenció, sota el lema “15 anys compartint  coneixement, fent créixer el loop”, ha comptat amb la intervenció en la inauguració institucional de Maria Àngels Chacón i Feixas, Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya: “Creiem en la col·laboració  publicoprivada i practiquem amb l'exemple, per això també reconeixem  iniciatives tan importants com la del 22@”. Chachón ha assegurat que “el progrés tecnològic té sentit només si reverteix en la societat”. Aquest és també el paper de l'administració, establir connexions i aliances publicoprivades i donar eines a organismes com  22@Network per afavorir-ne l'ecosistema emprenedor”.  

L'acte ha estat conduit pel periodista Pipo Serrano que ha introduït el diàleg entre Sergi Vicente i Xavier Monzó sobre el balanç d'aquests 15 anys dinamitzant el districte i del futur del 22@. 

A continuació, l’Associació ha fet un balanç del darrer any “L’eclosió del districte” de la mà d'alguns representants de les diferents comissions de treball.

Per acabar, l'acte ha finalitzat amb el lliurament dels Premis  22@Network bcn 2019 a personalitats i empreses que s’han distingit per la seva activitat al districte. Els Premis han estat presentats per Oriol Barrachina, CEO de Cushman&Wakefield, patrocinador de la Convenció. 

Amb la col·laboració de:

      


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?