22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


EL 22@ MÉS ENLLÀ DE LES XIFRES

A Edifici MediaTIC

 el 28 febrer 2019

Tot i la importància que tenen les xifres en un projecte com el 22@, el districte és molt més que això. Al proper 22@Breakfast, que se celebrarà el 28 de febrer a l'edifici MediaTIC, en tindrem una prova molt clara: presentarem primer el cens empresarial del 22@ i a continuació una experiència compartida entre tres grans empreses del districte que combina esport, comunitat  i RSC. 

ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • UPF POBLENOU, 10 ANYS TRANSFORMANT-SE AL 22@

  UPF - Campus Poblenou

  Aquest gener s'han complert 10 anys de l'inici de l'activitat acadèmica del Campus del Poblenou de la UPF. Així, la història del campus s'escriu conjuntament amb la del 22@.  Vine al 22@Breakfast del proper 31 de gener per saber-ho tot sobre aquests 10 anys de canvis al districte!

 • IMPLICA'T!

  MediaTIC

  La teva empresa vol implicar-se en el voluntariat al 22@, busca propostes per la campanya de Nadal o li interessaria cooperar amb altres empreses del districte? Vine al 22@Breakfast del proper dijous 29 de novembre i informa't de totes les propostes de cooperació i voluntariat al 22@. 

 • INNOVACIÓ 'AGILE' AL SECTOR SALUT

  Auditori Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona

  Les organitzacions agile permeten que l'empresa s'enfoqui en els clients, s'adapti fluidament als canvis ambientals i sigui oberta, inclusiva i no jeràrquica. Però com reorganitzar la teva empresa segons els principis agile? Vine al 22@Breakfast del proper 25 d'octubre al Col·legi d'Infermeres i Infermers, on parlarem dels principis agile i innovació a les empreses!

ACTUALITAT 22@BREAKFAST