LA COMISSIÓ


La Comissió d'Empresa i Medi Ambient, presidida per Teresa Batlle de PichArquitects, treballa per l'eficiència energètica, l'economia circular i la renaturalització de l'espai públic i privat, principals reptes de futur.

Objectius:

 • Fer el 22@ un districte sostenible en tots els aspectes:
  • Economia circular
  • Eficiència energètica
  • Mobilitat sostenible
  • Mitgeres verdes

PRÒXIMS WEBINARS


ÚLTIMS WEBINARS


Maig
21

El primer webinar, que tractarà sobre sostenibilitat ambiental, i que es troba dins la nova sèrie de webinars sobre sostenibilitat, es celebrarà el dijous 21 de maig a les 12h, i es centrarà en l'economia circular i la nostra capacitat de resiliència. Coordinada per la Comissió d'Empresa i Medi Ambient de 22@NETWORK, presidida per Picharquitects/Pich-Aguilera.

Ordre del dia i assistents

La nostra actual situació de pandèmia i confinament ens ha donat prou evidències que hem de tendir cap a un equilibri ambiental, social i econòmic. Ja és urgent encarar les nostres accions cap a una sostenibilitat mundial i local.

En aquest sentit, les Nacions Unides, des de la interacció de la societat civil i el govern, ens ha marcat 17 Objectius -els tan discutits ODS- que les Agendes 2030, redactades localment, han d'anar implementant.


Oct.
15

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 15 d'octubre de 9h a 10.30h a Leitat (Carrer de Pallars, 179-185). Tractarem temes com el projecte d'economia circular al districte, Scrap Store 22@. 

Ordre del dia i assistents

La propera reunió de la Comissió d'Empresa i Medi Ambient tindrà lloc el proper 15 d'octubre de 9h a 10.30h a Leitat (Carrer de Pallars, 179-185). 

Els punts a tractar seran els següents:

 • Scrap Store 22@ (Economia Circular) 
 • Mitgeres Verdes


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies