22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • SÓNAR +D CREATIVITAT, TECNOLOGIA I NEGOCI

  Hotel Novotel Barcelona City

  22@Network bcn organitza, el proper 24 de maig a partir de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City, un nou dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn, a càrrec de Ventura Barba, el CEO de Advanced Music, els organitzadors del SONAR i el SONAR +D, qui presentarà la conferència SONAR +D:  Creativitat, tecnologia i negoci.

  ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES

 • 5GBARCELONA: IMPULSANT ELS NOUS SERVEIS DE LA INTERNET DEL FUTUR

  Hotel Novotel Barcelona City

  22@Network bcn organitza, el proper 5 d'abril a partir de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City, un nou dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn, a càrrec de  Carlos Grau,  CEO de Mobile World Capital Barcelona , qui presentarà la conferència “5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur”.

 • T-MOBILITAT: FER MÉS SENZILL EL TRANSPORT

  Fira de Barcelona - Gran Via

  T-Mobilitat és la nova targeta del transport públic a Catalunya. Molt aviat estarà operativa i incorporarà les últimes tecnologies per fer més senzill el viatge.

  Vine a escoltar Isabel Olaya, Directora de la Divisió de Transport a Indra, una de les empreses membre del consorci guanyador del concurs per desenvolupar T-Mobilitat.

  No et perdis l'últim àgora de l'any, AQUESTA VEGADA A LA FIRA DE BARCELONA - GRAN VIA. A més, els assistents al dinar col·loqui obtindran una entrada gratuïta a la zona expositiva de Smart City Expo 2017.

ACTUALITAT ÀGORA