AGENDA


22@AFTERWORK

A BCOMBINATOR

 el 21 febrer 2019

Quins reptes hi ha actualment en l'àmbit de la investigació clínica? Descobreix-ho el proper 21 de febrer al 22@Afterwork a BCombinator, on comptarem amb dos directors de la companyia farmacèutica Almirall que proposaran aliances, projectes o reptes tecnològics a emprenedors i startups.

Expert seminar: The blockchain economy

A Auditori Cuatrecasas

 el 27 febrer 2019

You are invited to attend an upcoming Expert seminar: The blockchain economy on 27 February at Cuatrecasas in Barcelona.

Conferència: Marca personal és Actitud i Acció

A CINC Barcelona

 el 27 febrer 2019

CINC organitza la conferència Marca Personal és Actitud i Acció el proper 27 de febrer a Bracelona. 

L'actiu més important que tens és el teu nom. Has de cuidar-lo i potenciar-lo. Saps com? Tot és qüestió d'Actitud i Acció.

EL 22@ MÉS ENLLÀ DE LES XIFRES

A Edifici MediaTIC

 el 28 febrer 2019

Tot i la importància que tenen les xifres en un projecte com el 22@, el districte és molt més que això. Al proper 22@Breakfast, que se celebrarà el 28 de febrer a l'edifici MediaTIC, en tindrem una prova molt clara: presentarem primer el cens empresarial del 22@ i a continuació una experiència compartida entre tres grans empreses del districte que combina esport, comunitat  i RSC. 

El proper dijous 28 de febrer, a les 19h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) l’Open Talent: “Scrum per Desenvolupar Productes Hardware Innovadors”,  a càrrec de Pol Martínez, expert en desenvolupament àgil de producte hardware a Itnove (Barcelona).