AGENDA


Taller: Eines per empoderar la teva vida i el teu treball

A CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C / Llull, 321

 el 22 octubre 2018

CINC organitza el dilluns 22 d'octubre un taller ideal per a persones que viuen estressades durant el dia, angoixades pel que encara no ha passat o tristes pel que va passar. Prendràs consciència de què et porta a sentir-te així i aprendràs diferents eines per recuperar el teu poder personal, la claredat i l’autoestima. 

Big Data Congress 2018

A Av. Diagonal, 547

 el 24 octubre 2018

Els dies 24 i 25 d’octubre del 2018, se celebrarà a Barcelona, la 4a edició del Big Data Congress, el congrés de referència sobre l’anàlisi i l’explotació de grans volums de dades en el sector empresarial.

INNOVACIÓ 'AGILE' AL SECTOR SALUT

A Auditori Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona

 el 25 octubre 2018

Les organitzacions agile permeten que l'empresa s'enfoqui en els clients, s'adapti fluidament als canvis ambientals i sigui oberta, inclusiva i no jeràrquica. Però com reorganitzar la teva empresa segons els principis agile? Vine al 22@Breakfast del proper 25 d'octubre al Col·legi d'Infermeres i Infermers, on parlarem dels principis agile i innovació a les empreses!

Festa 15è aniversaria Fundació Jaume Batlle Bigas

A Centre Moral i Cultural del Poblenou

 el 25 octubre 2018

El patronat de la Fundació Jaume Batlle Bigas us convida a la festa de celebració del seu 15è aniversari, que tindrà lloc el proper dijous 25 d'octubre, a les 7 de la tarda, a l'estatge social del Centre Moral i Cultural del Poblenou (Pujades 176-178). 

Open Talent: "Seguretat Industrial: Passat, present i futur"

A Tech Talent Center

 el 25 octubre 2018

El proper dijous 25 d’octubre, a les 19h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/ Badajoz 73, Barcelona) l'Open Talent: "Seguretat Industrial: passat, present i futur", a càrrec de Florenci Hernández Cardona, cap del Servei de Seguretat d'Instal·lacions a la Generalitat de Catalunya.