AGENDA


(R)EVOLUCIÓ DEL TALENT

A Valkiria Hub Space

 el 27 setembre 2018

Vols revolucionar el talent de la teva empresa? Vine al 22@Breakfast del proper 27 de setembre a Valkiria Hub Space i aprèn els nous models de gestió del talent!  Carlos Piera explicarà com aconseguir que la felicitat sigui el model de treball a la teva empresa. A més, Víctor Rodríguez introduirà la metodologia de Richard Barrett

T'hi esperem!

JORNADA D'INNOVACIÓ TIC EN EL SECTOR DE LA FORMACIÓ

A Palau Macaya

 el 2 octubre 2018

Dins del cicle de Jornades d’Innovació TIC (JIT), el 2 d’octubre se celebrarà la Jornada d’Innovació TIC en el sector de la formació a la ciutat de Barcelona. Comptarà amb una conferència de Xavier Marcet titulada "Aprendre i desaprendre" i dues taules rodones sobre els nous models d'aprenentatge.

RAIL MAP CHALLENGE

A Espai BITal

 el 5 octubre 2018

El Rail Map Challenge, organitzat per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració d'Eurecat, acollirà durant 24 hores els millors experts en usabilitat, disseny i programació per fer del mapa del transport ferroviari de Barcelona un dels més competitius.

SYMPOSIUM: City Regions as Innovators of Europe

A Edifici Media TIC

 el 11 octubre 2018

RMIT Europe, Baden-Wūrttemberg International (BW-I), the Enterprise Europe Network and the Four Motors for Europe are pleased to host the City Regions asInnovators of Europe symposium on 11 October 2018 in Barcelona.

CICLE DONES EN VALOR: RECERCA

A Hotel The Gates Diagonal Barcelona

 el 11 octubre 2018

El proper dijous 11 d'octubre engeguem una nova edició del Cicle DONES EN VALOR, un espai de trobada i diàleg amb protagonistes femenines, on les investigadores Mara Dierssen i Carmen Herrero ens parlaran de la seva experiència en el sector de la recerca.