COMISSIONS

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Ja està disponible el nou REPTE 22@ 2019- 20: APADRINA UN TUTELAT. Per més informació sobre el repte, consulta la següent pàgina.  

REUNIONS


Oct.
25

El proper divendres 25 d'octubre de 12.30 a 13.30 tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de RSC a Casal La Llacuna (C/ Bolívia, 49), on es realitzarà Focus Group: Desembre solidari. 

Ordre del dia i assistents

El passat divendres 25 d’octubre va tenir lloc una nova reunió de la Comissió de RSC enfocada en debatre diverses accions solidàries per realitzar durant el mes de desembre, el mes solidari del 22@Network Bcn

En aquest Focus Group es van valorar diverses activitats que fossin de caràcter transversal i així poder motivar a aquelles que no s’hagin apropat mai. 

Algunes d’aquestes activitats van ser els contenidors de recollida de roba de la Formació i Treball, acció que es va decidir que fos paral·lela a qualsevol altre acció (més informació). 

Per altra banda, es va valorar el realitzar una cursa solidaria, però es va descartar ja que es necessiten mínim tres mesos per organitzar-la. S’ajorna per proposar-ho de realitzar de cara al 2020. Seguint en aquesta línia es va plantejar realitzar una passejada solidaria pel districte, aturant-nos en diverses entitats explicant cada una quina tasca realitzen. Finalment, es va descartar per dificultats per organitzar-ho. 

Una altra possibilitat va ser la realització d’una cistella solidaria durant tot el mes de desembre, on les persones poguessin anar donant. 

Finalment, es realitzarà un esdeveniment solidari dins del marc dels Afterworks anomenat AFTERWORK XMAS EDITION. Ja estan les inscripcions obertes, així que no dubteu en apuntar-vos. 

 


Set.
19

La passada reunió de la Comissió de RSC va tenir lloc el dijous 19 de septembre de 9h a 10.30h al Casal de Barri La Llacuna (C/Bolívia, 49).  Es van tractar temes com el Voluntariat 22@ o els reptes 22@. 

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió de RSC tva tenir lloc el dijous 19 de septembre de 9h a 10.30h al Casal de Barri La Llacuna, (C/Bolívia 49). 

L'ordre del dia va ser el següent:

- Seguiment programació ODS 2018 - 2020

Es va fer un repàs a la programació dels ODS. Fent una explicació on es trobava cada punt i quines accions s'havien pres. Es va comentar com al llarg de l'any, s'ha de treballar en certs aspectes com els plans d'igualtat. Finalment, vam comentar com al voltant de juny hauríem de presentar un informe avaluant si s'ha complert la programació o no, i presentar una nova programació de cara al 2021 - 2023.

Voluntariat 22@

Es presenta el nou programa de Voluntariat 22@, exposant com està organitzat i quin tipus de mitjans farem servir. Es comenta la preocupació de que no tothom llegeix els newsletter, per això, hauríem de donar més visibilitat a aquest projecte en tots els actes i comissions que es facin des de l'associació. A més, de la creació de cartells per col·locar a les empreses, i així, facilitar el màxim possible la difusió del programa. 

És debat el nombre de persones que haurien de participar per avaluar l'èxit del programa. S'afegeix la importancia de donar una formació als voluntariats, aspecte que s'està encarregant l'associació. 

- Reptes 22@

Per una banda, es comenta el Repte 22@, Beques Click. Les representants de la Fundació IRES exposen que estan molt contentes amb els resultats, pero volen continuar treballant en el repte. Es plantegen començar a potenciar el nivell individual, per arribar als treballadors. 

La Fundació Jaume Batlle Bigas ens torna a presentar el seu repte 22@ per aquest any. Consisteix en una sèrie d'accions d'apadrinament per 22 casos diferents. 

- Desembre - Mes solidari

S'afegeix aquest últim punt al ordre del dia per organitzar algun tipus d'activitat durant el mes de desembre. Es comenta la possibilitat de repetir l'acció del any passat, una caixa de joguines. Altres idees són la possibilitat de fer una cursa solidària d'uns 5 km pel districte, es consultarà la viabilitat de temps per organitzar-ho. Per últim, s'acorda en col.locar contenidors de ropa, que poden provenir de la Fundació Formació i Treball, a les empreses del districte perquè facin donacions. 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte