YUKI: "DONEM UN ENFOCAMENT ELEGANT I PROVOCATIU A LA COMPTABILITAT"

per Secretaria Tècnica,

JASPER VAN DORRESTEIN, BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER DE YUKI


Quin seria l'Elevator Pitch de Yuki?

Gràcies a Yuki, una plataforma de comptabilitat revolucionària i disruptiva, el gestor treballarà d'una forma més intel·ligent, ràpida i fàcil. Tot el que necessita en una única plataforma en línia. Una visió completa, idees úniques i possibilitats de comunicació útils. Treballar junts amb l'emprenedor i assessorar es converteix en un hàbit. D'aquesta manera, el gestor 1.0 d'avui, es pot convertir en l'Assessor de Confiança 2.0 de demà, oferint als seus clients una visió única del futur i ajudar-los a créixer encara més ràpid.


Quin és el factor clau d'èxit a la teva empresa?

Per què Yuki Software Robòtica és una empresa en ple creixement? Perquè comptem amb l'experiència àmplia d'arquitectes que porten molts anys desenvolupant aquest tipus de programari a Holanda i Bèlgica, coneixent els reptes i desafiaments diaris i quotidians típics d'un comptable: els pics de treball, el flux de treball inconsistent, falta de temps, manca de personal qualificat i clients finals desordenats. La clau d'èxit de Yuki és que tenim una eina considerablement més útil i fàcil d'usar comparat amb els sistemes convencionals. Basada en el núvol i usant Intel·ligència Artificial i "machine learning", la plataforma estalvia molt de temps al despatx de gestoria i la seva rendibilitat augmenta. Els gestors a Espanya s'adonen que és imprescindible que canviïn de sistema per preparar-se adequadament al futur pròxim.En quin projecte estàs treballant actualment?

Acabem de començar el desenvolupament comercial a Espanya i estem a la vora d'un avanç considerable i exponencial. S'han establert les bases i consisteixen en abordar i explotar la xarxa de confiança. A través d'"ambaixadors de marca" i testimonis de clients molt satisfets, vam començar a fer-nos un nom. En aquest sentit, tenir una xarxa d'alta qualitat és un factor catalitzador en el llançament al mercat. Som conscients que Yuki conté un alt factor alternatiu: un enfocament elegant i provocatiu per a la comptabilitat, ja que la nostra plataforma pot descriure com revolucionària i fins i tot disruptiva en comparació amb els proveïdors actuals en el mercat. Sabem que l'avanç digital a Espanya és imparable i responem adequadament, com a jugadors experimentats dels Països Baixos i Bèlgica.

Què estàs aprenent ara mateix?

Estem aprenent que el mercat a Espanya i el sector de gestoria i comptabilitat s'adapta lentament, pas a pas i que necessitem temps per fer coneguda la nostra marca. D'altra banda, Espanya és un país de relacions i contactes, i fer negocis aquí és molt agradable pel factor humà. Sí que és veritat que els processos de venda són més lents, però les bones relacions comercials establerts són més lleials i durables.


A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

És difícil esmentar una persona en particular, però en aquest cas, vull indicar la meva successora a l'Oficina Comercial dels Països Baixos, Lotte Engels. Lotte ha estat capaç d'estendre la xarxa empresarial holandesa a Barcelona a més de mantenir i ampliar la coherència en aquest grup de professionals. Ha continuat el fenomen "La Taula Taronja", el format de menjars informals, de vegades organitzat aquí al 22@, s'ha posat Presidenta del Cercle d'Els Empresaris Holandesos a Barcelona (DeKring.org) i activament dona suport i ajuda a empreses i individus que aterren a Barcelona.

Com veus Yuki d'aquí a 5 anys?

Un actor principal en el sector dels serveis financers a Espanya.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte