SUARA REFORÇA LA SEVA APOSTA PER LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL by Suara

per Carla Escolà Costa,

Suara inicia una nova etapa en la seva aposta per la inserció sociolaboral: des d’aquest 1 d’octubre ha emprès en solitari el projecte Suara Inserció per donar resposta a les persones en situació de major vulnerabilitat, incloent les persones ateses als serveis de Suara Cooperativa.

En un primer moment, Suara Inserció ofereix acompanyament sociolaboral a través de llocs de treball de neteja, manteniment, bugaderia i distribució. Els itineraris d’inserció preveuen un seguiment individual i personalitzat de cada persona durant tot el procés, en el qual es vetlla per facilitar el desenvolupament de les competències i habilitats dels equips de professionals per millorar la seva ocupabilitat al mercat de treball ordinari. A través dels serveis de Suara Inserció, les empreses reforcen la seva responsabilitat social corporativa i contribueixen a construir una societat més justa.

SOBRE SUARA INSERCIÓ
Suara Inserció dona continuïtat al projecte d’inserció que en els darrers anys s’havia portat a terme en aliança amb Garbet Cooperativa d’Inserció, que ha optat per emprendre un camí independent. Durant l’exercici 2019 es van portar a terme 151 itineraris d’inserció amb una plantilla de 216 professionals. Els resultats d’explotació de l’empresa van ser de 4.588.884 euros.

SOBRE SUARA COOPERATIVA
Suara Cooperativa, és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb prop de 40 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones, que dona resposta a la globalitat del cicle vital de les persones. Gestiona serveis com escoles bressol i d’adults, serveis d’atenció domiciliària, centres de dia i residències per a gent gran, equipaments residencials per a joves sota la tutela de l’administració o equipaments per a persones sense llar, entre d’altres.


Més informació aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies