SUARA ESTRENA LA PLATAFORMA ONLINE "SOM BENESTAR" by Suara Cooperativa

per Carla Escolà Costa,

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS) la riquesa de les empreses es mesura per la salut i el benestar de les persones que hi treballen. Per tant, apostar per la cura de les persones treballadores té efectes qualitatius i quantitatius per a les empreses, com la millora del clima laboral, la satisfacció dels clients i de les persones treballadores, millor creativitat i iniciatives, augment del compromís amb les empreses i un millor rendiment i productivitat.

Amb la idea d'acompanyar a les empreses a millorar el benestar dels professionals, neix la plataforma Som Benestar, on les persones treballadores de les empreses podran concertar cita online amb professionals de Suara en l'àmbit de la psicologia i de la fisioteràpia. 

Amb un simple registre es podrà accedir a la plataforma, seleccionar a la professional que més s'ajusti a les seves necessitats i realitzar la sessió. A més a més la plataforma ofereix contingut, en el format escrit i vídeo, amb consell i recomanacions per fer més fàcil el dia a dia. 

A part d'oferir acompanyament físic i emocional a nivell individual, també hi ha la possibilitat d'oferir sessions grupals online per treballar de forma conjunta temes com estiraments, relaxació, mindfulnes... 

Som Benestar és un projecte de Suara, una cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre amb més de 35 anys d'experiència acumulada en el sector d'atenció a les persones, donant resposta a la globalitat del cicle de les persones. 

Si vol més informació escriu a suarabenestar@suara.coop Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies