PMMT PRESENTA L'HOSPITAL PARAMÈTRIC EN EL EUROPEAN HEALTHCARE DESIGN CONGRESS

per Secretaria Tècnica,

El congrés de disseny d'arquitectura hospitalària referent a nivell internacional ha presentat la patent que permet reduir el temps de disseny i construcció de grans hospitals en un 65%. El "Hospital Paramètric" és una patent desenvolupada per PMMT, membre de l'Associació des d'aquest any, i la constructora Makiber.

Luis Gotor, Subdirector d'Operacions de PMMT Arquitectura, ha presentat la ponència ‘The Parametric Hospital: a model for all cases’ en el European  Healthcare Design Congress 2019, un dels congressos d'arquitectura hospitalària més importants a nivell internacional, i que es va celebrar al Royal College of Physicians de Londres entre el 17 i el 19 de juny. PMMT ha estat seleccionat en un exigent procés d'avaluació per presentar una de les investigacions nascudes del seu propi departament de R+D+I, un model innovador que permet dissenyar, construir i equipar un hospital a un terç del temps habitualment necessari.

L'Hospital Paramètric, patentat el 2016, és un model hospitalari dissenyat conjuntament per PMMT Forward Thinking Healthcare Architecture i Makiber SA, del grup ACS. És un producte arquitectònic que permet solapar i optimitzar amb garanties tots els processos, reduint el termini de lliurament de l'hospital a un temps rècord, amb el consegüent estalvi de temps i diners. El model és hiperflexible, el que li permet adaptar-se molt fàcilment a futurs canvis, mantenint la seva eficiència any rere any, i ser completament personalitzable.

Si bé l'Hospital Paramètric va sorgir de la necessitat d'algunes poblacions en vies de desenvolupament de construir amb urgència una xarxa sanitària que complís amb tots els criteris de qualitat, coherència i eficiència, s'ha revelat com un sistema eficient per als països desenvolupats per la seva màxima flexibilitat i funcionalitat.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte