PLANS D'IGUALTAT A L'EMPRESA BY CAMBRA DE BARCELONA

per Secretaria Tècnica,

La normativa en igualtat va evolucionant i augmenta el nivell d’exigència i el nombre d’empreses i entitats que hi estan subjectes pel que falten persones professionals capaces d’aplicar-la amb rigor i professionalitat.

A més a més, l’interès de les empreses per incorporar la igualtat com a eix de la seva governança ha augmentat en la mateixa mesura que han augmentat el nombre d’empreses obligades per la normativa.

Hem detectat una demanda creixent per part del mercat de formació per tal de poder aplicar i complir amb la normativa  sobre plans d’igualtat i registre retributiu de les empreses.

Davant d’aquesta demanda i amb el convenciment que els Plans d’igualtat són una eina i un instrument molt valuós per transformar la cultura empresarial, volem formar persones professionals que siguin capaces d’acompanyar i guiar a les empreses en l’aplicació transversal i en el core business de la igualtat com a eix vertebrador de totes les decisions.

La nostra missió és posar les eines i els instruments necessaris per crear i promocionar una cultura empresarial que ens ajudi a avançar en la igualtat.

PERSONES DESTINATÀRIES

Dirigit a formar persones professionals vinculades a l’àmbit de l’empresa o la gestió de persones, amb el principal objectiu de la realització de la diagnosi d’igualtat i disseny del Pla de la seva empresa, alhora que facilitar-los l’aplicació de la perspectiva de gènere en la seva pràctica professional.

OBJECTIUS

  • Saber elaborar una diagnosi i un pla d’igualtat així com el seu desplegament i seguiment amb criteris d’igualtat i equitat globals i holístics
  • Possibilitar el treball pràctic amb el Pla de la pròpia empresa
  • Saber analitzar en clau de gènere els diferents àmbits de l’empresa
  • Prendre consciència i saber combatre els rols i estereotips de gènere que dificulten el bon clima de treball i de convivència en l’entorn de l’empresa

METODOLOGIA

  • Classes magistrals presencials i virtuals
  • Aprenentatge pràctic i cooperatiu basat en casos
  • Treball individual i/o en grup en les sessions de treball autònom centrades en la realització de la diagnosi i posteriorPla de la seva empresa
  • Fòrum d’aprenentatge amb debat sobre el material (articles, papers...) asíncron on-line

Inscriu-te!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies