NETEGES ESPECIALITZADES I DESINFECCIONS EN TEMPS DE CORONAVIRUS by Suara

per Carla Escolà Costa,

La tornada a la normalitat a les oficines i empreses requereixen uns protocols de neteja més estrictes que abans de la crisi sanitària. En moltes ocasions cal passar de les neteges de manteniment convencionals a la desinfecció dels espais que poden ser focus de propagació de virus, bactèries o altres elements infecciosos.

Garbet és una empresa d’inserció de Suara Cooperativa (membre actiu de 22@ Network) especialista en neteja i desinfecció d’espais que promou la incorporació sociolaboral de persones en una situació d’exclusió social o amb un risc elevat d’estar-hi. Promou la inserció laboral amb un acompanyament individualitzat.

El procés de desinfecció que fa servir Garbet Inserció aplica la nebulització amb productes biocides, avalat per la seva eficàcia contra el virus. Addicionalment, ofereix neteges de manteniment adaptades als protocols dels plans de desinfecció i quadres de treball, a més de controls de qualitat, seguiment normatiu, venda i distribució de productes ecològics per fer neteja i desinfecció, servei de neteja de vidres (en alçada i convencional) i poliment de terres.

Trobareu més informació AQUÍ i podeu contactar-hi des de comercial@garbet.coop.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies