Subscriu-te a la newsletter


MÉS DE 80 EMPRESARIS MEXICANS VISITEN EL 22@ I EL SEU ECOSISTEMA

per Catherine Antheunissens,

Una delegació de més de 80 empresaris provinents de Mèxic van visitar el districte de la innovació 22@ Barcelona.

Durant el 22@ TOUR realitzat per l'associació 22@Network Barcelona juntament amb els seus socis experts en la transformació del districte 22@, se'ls va explicar les diferents fases del projecte 22@.

Sé van introduir conceptes clars de transformació urbana i sostenibilitat, economia del coneixement, creació d'ecosistemes, i es van visitar espais emblemàtics del districte i vestigis industrials per a entendre com s'està duent a terme aquesta transformació.

Els emplaçament visitats van ser Leitat Technological Center, un exemple d'oficines sostenibles i Centre Tecnològic del districte, seguidament se'ls va acostar a l'edifici MediaTic i la primera superilla de Barcelona, on se'ls va explicar el concepte d'urbanisme tàctic. Per a finalitzar, es va visitar el Museu del Disseny per a posar en valor el hub cultural i creatiu del 22@ i van acabar el tour a la Universitat Pompeu Fabra - Barcelona, per a explicar-los la transferència de talent entre universitats i empreses i l'ecosistema de Comunicació del districte.

Les explicacions van ser a càrrec de la directora de l'associació, Isabel Sabadí i d'empreses sòcies del 22@Network Barcelona.

Va ser un tour molt interessant per a donar a conèixer el potencial del 22@ internacionalment.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies