La Transformació Digital i Informe de Cushman & Wakefield sobre el mercat d’oficines al 22@: la demanda supera clarament l’oferta

per Secretaria Tècnica,


Ester de Nicolás, Office 365 Enterprise Product Manager Applications and Services a Group Microsoft, durant la seva ponència “Canvi en els hàbits de les persones a través de la digitalització”, ha explicat que “cal canviar els hàbits i els espais de treball per tal d’afrontar la transformació digital a l’empresa”. Per tal de dur a terme aquest canvi cultural cal “configurar espais orientats a propòsits, crear xarxes dinàmiques i premiar als treballadors”.

Dins de l’apartat de l'innovador del mes, Javier Bernades, Director de l’Agència Oficines i Industrial de Cushman & Wakefield, ha presentat l’Informe sobre el mercat d’oficines al 22@, del que es destaca que “el 18% dels metres quadrats contractats a Barcelona el 2015 es troben al 22@”.

Pel que fa a l’oferta actual, el districte disposa de tan sols 90.000 m2 distribuïts en 33 edificis, pel que “és necessària la posada en marxa de nous projectes per donar resposta a la demanda creixent de les empreses que arriben al districte, que majoritàriament són empreses de nova creació i empreses estrangeres”. Actualment el districte compta amb una superfície de 585.000 m2 per a construir-hi oficines, dels quals 135.000 m2 estan en sòl finalista, pel que es podria iniciar la seva construcció immediatament.

Enllaç a l’informe de Cushman & Wakefield.

El President de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, Ramon Salabert, ha anunciat la celebració, el proper 2 de juny, de la Quarta Convenció Anual de 22@Netowrk bcn, que tractarà sobre transformació digital i comptarà amb la presència del Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i del regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme, Agustí Colom.

Salabert ha agraït a CornerStone la seva col•laboració en aquest Breakfast, i ha recordat que és l’únic complex d’oficines amb el certificat Leed Gold, d’excel·lència energètica i ambiental. Ha destacat també la posada en marxa del programa “22@ Districte Certificat” de 22@Network bcn, que promou la sostenibilitat i l’estalvi energètic en els edificis del districte.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies