JOAN RAMON BARRERA, NOU PRESIDENT DE CTECNO

per Secretaria Tècnica,

El Patronat de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) s’ha reunit per votar la candidatura de Joan Ramon Barrera com a nou President del CTecno. Aquest ha estat l’únic punt del dia i s’ha aprovat per unanimitat.

Aquest serà doncs el primer mandat del nou president, el Sr. Barrera, qui fins ara ocupava el càrrec de vicepresident fent costat al Sr. Jordi William Carnes, qui ha ocupat la presidència durant dos mandats, els darrer 8 anys.

Joan Ramon Barrera és Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i PDD per IESE. En Joan Ramon té una dilatada trajectòria en l’àmbit de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions així com en el desenvolupament del negoci digital en l’entorn de la consultoria. Ha ocupat diversos càrrecs de direcció de vendes en empreses del sector de les TIC com Cap Gemini, Colt Telecom i Nae. En el darrer mes s’ha incorporat a un nou repte, Director de Negoci a l’empresa Seidor. Actualment també col·labora amb altres entitats i fundacions.

La reunió ha servit per presentar els nous objectius estratègics que es marca el nou president i que giren al voltant dels següents tres eixos:

  1. PUNT DE TROBADA : Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  2. VEU REFERENT: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. Continuar amb l’estudi del baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.
  3. DINAMITZADOR D’INICIATIVES: Liderar i/o recolzar iniciatives i projectes que ofereixin oportunitats de millora als professionals i empreses del sector.


Llegeix més

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?