ISABEL SABADÍ, DIRECTORA DE 22@NETWORK BCN, PARTICIPA EN LA INAUGURACIÓ DEL CICLE DE VENTURE BUILDING DE VALKIRIA INSTITUTE FOR FUTURES, ASSOCIADA A 22@NETWORK BCN

per Carla Escolà Costa,

El passat dijous 14 d'octubre, Isabel Sabadí, Directora de 22@NETWORK BCN, va participar en la presentació del cicle Valkiria INTECH de Valkiria Institute for Futures, associada a 22@NETWORK BCN. Valkiria INTECH és una plataforma de Corporate Venture Building en femení que connecta Startups fundades o co-fundades per talent femení amb models d'innovació oberta d'empreses referents, disruptives i que aposten pel talent innovador i divers.

22@NETWORK BCN, compromesa amb la igualtat de gènere, participa encantada de col·laborar en un projecte que té com a objectiu generar un ecosistema de Startups femenines connectades que contribueixin a construir un futur del talent realment divers. 

Aquest programa va neixer fa més de 4 anys en connexió amb la plataforma i acceleradora francesa 50inTech associada a ViVA París i H7, principal acceleradora del nord d'Àfrica, comunitat que compta amb més de 500 startps femenines connectades internacionalment.

Valkiria INTECH és un programa en el qual, durant tres mesos, les startups recorren una sèrie de sessions experiencials amb més de 20 experts en l’àmbit nacional i internacional, en el que participa Fundació IRES, fundació associada a 22@NETWORK BCN.

Pots conèixer el programa fent clic aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies