Subscriu-te a la newsletter


EL NOU PROJECTE D’UNA 22@COMISSIÓ MIXTA, L’EFECTE TALENT 22@: NOUS MODELS D'OCUPACIÓ INCLUSIVA

Irene Codina Altarriba,

Des de 22@Network BCN s’ha incentivat la relació entre les comissions d’ODS, Dones en Valor, Innovació i Indústria 4.0 i Talent amb la finalitat de crear una comissió mixta pel desenvolupament de la iniciativa “L’Efecte Talent: Nous models d’ocupació  inclusiva”, que té com a objectiu principal potenciar el talent i habilitats de les persones en situació de vulnerabilitat i les empreses del 22@.

La primera sessió de presentació del projecte i de la Comissió va tenir lloc el dia 27 de setembre a les 12.00h a Impact Hub. La sessió va consistir en la presentació del projecte per part de Natalia Valenzuela, presidenta de la Comissió d’ODS, acompanyada d’un testimoni de la Fundació IRES i seguidament, es va organitzar una taula rodona moderada per Isabel Sabadí, interactiva amb el públic, dels presidents de les comissions implicades.

Antoni Paz, president de la Comissió d’Innovació i Indústria 4.0., va parlar sobre el talent sènior i el valor de l’experiència. Susana Prado, presidenta de la Comissió de Dones en Valor, va donar una visió inclusiva del talent als llocs de treball i finalment, Iolanda Triviño va posar en valor el talent i el potencial dels joves i de com mantenir i fidelitzar el talent al territori.

La sessió va generar un debat molt interessant de com implementar el projecte i incentivar a les empreses del districte que hi participi. Fruit de la sessió, diverses persones s’han incorporat a la comissió d’ODS per donar el seu suport i treballar en el projecte.

“L’Efecte Talent”, és una acció emmarcada dins del programa d’impacte social 17@ promogut per la comissió d’ODS, inspirat en l’ODS 17 (Aliances per aconseguir els objectius), és una eina transversal per a totes les comissions de l’Associació per a fomentar un districte alineat amb l’Agenda 2030.

Per concloure, us deixem la presentació del projecte aquí, si esteu interessats a participar no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies