Subscriu-te a la newsletter


TELEFÓNICA ORGANITZA: EL FUTUR DEL TREBALL O EL TREBALL DEL FUTUR (Fireside chat entre Josep Sánchez Llibre i Chema Casas)

per Irene Codina Altarriba,

És una evidencia que estem vivint la més gran transformació des de la revolució industrial. La tecnologia i la digitalització han obert un nou paradigma també en el món de les empreses que avança a tota velocitat cap a un canvi d’enfocament en la manera com l’empresa adapta el seu model de negoci al tipus de client d’avui, actualitzant-se als nous hàbits i costums dels usuaris i del mercat.

En la mateixa línia, aquesta transformació afecta directament a les persones que treballen en aquestes empreses ja que, per una banda l’automatització pot arribar a ser substitutiva del treball humà, si bé que, alhora pot ser complementària perquè fa més productives les habilitats humanes.

Aquesta evolució de les tecnologies ens portarà a la creació de nous productes i serveis que comportaran que sorgeixin noves ocupacions i noves maneres de treballar i d’emprendre.

En aquesta sessió, que se celebrarà el proper 13 de febrer en la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32), ens endinsarem en quines seràn les professions del futur i quin serà el futur del treball de les noves generacions.


P R O G R A M A

09:30h.- Recepció d'assistents i coffee break

10:00h.- Innovar o innovar: el talent en el segle XXI

              Joan Cruz, Director de Relacions Institucionals, Fundación Telefónica

10:30h.- Fireside chat

    Josep Sanchez Llibre, President de Foment del Treball
    Chema Casas, Director General de Telefónica a Catalunya i Director de Negocis
    Verticals de Telefónica España

              Modera: Maria Mora, Directora d'Innovació de Foment del Treball

11:15h.- Networking 


Enllaç d'inscripció: El futur del treball o el treball del futur (office.com)

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies