EL CORTE INGLÉS GARANTITZA A LES DONES MÉS DEL 50% DE LES NOVES DIRECCIONS

per Secretaria Tècnica,

"El Corte Inglés dóna un nou impuls al seu pla d'igualtat de gèneres. El gegant dels grans magatzems, que per primera vegada en la seva història està presidit des del passat mes de juliol per una dona, Marta Álvarez, té com a primer objectiu incrementar el pes que les seves treballadores tenen en la gestió diària del grup.

Ho expliquen en una carta enviada als accionistes i publicada en l'Informe no financer de l'exercici passat, els dos consellers delegats del grup, Víctor del Pozo i Jesús Nuño de la Rosa. "Hem continuat la promoció interna, amb 2.197 professionals ascendits, dels quals el 52% són dones, i mantenim una política de recursos humans orientada a la diversitat cultural, al desenvolupament local, a la integració de persones amb discapacitat, a la diversitat LGTB , a la igualtat d'oportunitats, a la salut, i l'equilibri de gènere, amb l'objectiu que el 50% dels nous llocs de comandament siguin dones "a finals de 2020, asseguren.


Igualtat d'oportunitats

El Corte Inglés deixa clar que "la igualtat d'oportunitats, a més d'un dret fonamental, és un dels pilars de la nostra relació amb els empleats" i explica que el seu compromís es reforça a través dels diferents Plans d'Igualtat posats en marxa per les empreses del Grup.

Aquests plans recullen els programes específics adaptats a les particularitats de cada negoci, i compten amb comissions de seguiment formades per representants sindicals i de l'empresa. Així mateix, s'ha creat un Grup d'Igualtat Corporatiu, constituït pels responsables dels plans de cadascuna de les filials, amb la finalitat de realitzar un seguiment dels diferents programes, i dur a terme noves propostes per promoure la igualtat d'oportunitats i la conciliació ".


Seguir llegint a El Economista

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte