EL 22@NETWORK BCN ES REUNEIX AMB JANET SANZ

per Secretaria Tècnica,

Sanz és  actualment la Segona Tinent d’Alcaldia i Regidora  d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i  Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona

El passat divendres 14 d'octubre el President del 22@Network, Enric Urreta, acompanyat del Vicepresident, Miguel Trias, i els presidents de les comissions d'Innovació i RSC, l'Antoni Paz i la Natàlia Valenzuela, van reunir-se amb Janet Sanz, Segona tinent d'Alcaldia i regidora d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat per En Comú Podem a l'Ajuntament de Barcelona.

Amb aquesta reunió, l'associació buscava traslladar a l'ajuntament la idea d'un 22@ que treballa per un ecosistema divers, el qual no només gravita sobre la qüestió immobiliària o urbanística, sinó que engloba de forma àmplia la realitat del districte i que treballa per generar-hi un impacte positiu. Amb aquest objectiu, la reunió va estar centrada a trobar punts en comú pel futur del districte on el debat urbanístic s'ubiqués en un segon pla per a traslladar propostes sobre projectes específics, especialment idees que des del 22@Network BCN es consideren rellevants en matèria d'innovació i que sobretot, permeten compartir amb l'administració la visió de futur del 22@.

Els assumptes tractats, principalment, van girar entorn l'impacte de la innovació i les estratègies de Responsabilitat social corporativa, matèries relatives a les comissions presents liderades per Antoni Paz i Natàlia Valenzuela, tot i que propostes d'urbanisme, sostenibilitat i compromís social també es van posar sobre la taula.

Algunes de les qüestions discutides, a més a més, van donar lloc a l'assoliment de compromisos entre l'ajuntament i l'associació els quals s'hauran de treballar durant els pròxims mesos. En conjunt, els acords establerts persegueixen la identificació de mancances, tant a la ciutat com al districte, i la consolidació del 22@ com a districte de la innovació, però avançant envers un futur del 22@ estretament compromès amb la realitat social i mediambiental del districte.

Els membres de la Junta Directiva, el president Urreta i el vicepresident Trias, van mostrar-se molt satisfets amb la trobada, la qual consideren que permet a l'associació 22@Network BCN establir vincles més sòlids i estrets amb l'Ajuntament de Barcelona i construir una relació de major confiança i cooperació entre tots els actors implicats en el projecte 22@.

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies