CRIDA A PIMES PER A PARTICIPAR EN EL TALLER DE RESOLUCIÓ DE REPTES DE CIUTATS EN EL MARC DE L'IND+I DAY 2021 by KIM Global

per Carla Escolà Costa,


Els propers dies 6 i 7 de maig, de 9 a 12 hores, tindrà lloc en format virtual la cinquena Trobada Anual d'Indústria i Innovació IND+I. Enguany, a causa de la pandèmia, l'esdeveniment tindrà un format virtual.

L´IND+I DAY és una jornada anual que s'organitza amb la col·laboració d'AEBALL, en què volem difondre i contrastar tendències i innovacions industrials i, a la vegada, les necessàries polítiques d'innovació i competitivitat que s'han d'impulsar des de les administracions. L'edició d'aquest any vol reflexionar sobre l'adaptació als canvis accelerats que vivim actualment, coneixent i debatent noves tendències que es faran realitat en un futur proper, així com identificant solucions concretes que el mercat, l'administració, la ciutadania i el coneixement estan plantejant actualment.

En el marc de l'IND+I Day 2021 tindrà lloc el Taller de reptes amb ciutats de la Red Innpulso. Durant el mateix, ciutats i empreses treballaran de forma conjunta per a donar resposta a reptes específics que aquestes ciutats han identificat. Estem buscant PIMES que comptin amb productes o serveis que donin resposta als reptes plantejats, i que vulguin participar en el taller junt amb les ciutats escollides.

El taller tindrà lloc el dia 7 de maig, de 10.30 a 11.30, de forma virtual. Es crearan grups paral·lels de treball formats per una ciutat (amb un repte), fins a 3 empreses que proposin solucions i un grup dels assistents a l'esdeveniment. Prèviament al dia del taller s'informarà a les PIMES del grup en el qual participaran.

Les empreses han d'escollir el repte que volen  treballar, i hauran de presentar una breu descripció de la solució/producte/servei que proposen per adreçar-lo. Indica aquí la teva proposta i el teu contacte i envia-ho a: info@aeball.net. Les inscripcions estan obertes fins a les 14 hores del dilluns 3 de maig.

En base al llistat d'empreses obtingut, la Secretaría Tècnica de l'IND+I seleccionarà fins a tres empreses per a cadascun dels reptes plantejats. La Secretaría Tècnica de l'IND+I es posarà en contacte amb les empreses seleccionades per tal de donar-los més informació sobre el funcionament del taller. Durant el mateix, les PIMES podran donar a conèixer els seus productes i serveis i treballar amb la ciutat la seva adaptació al repte concret d'aquesta.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies