Sessió de treball de la Comissió d’Urbanisme i Territori de 22@Network bcn amb la Fundació BiT

per Secretaria Comunicació,

Aquesta Comissió, integrada per arquitectes, urbanistes i professionals de les infraestructures i del desenvolupament urbà, ha debatut i ha traslladat les seves opinions i propostes a David Martínez, responsable de la Comissió de Coordinació del 22@ (Fundació BIT)

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, compromesa amb el seu rol vertebrador i dinamitzador del districte de la innovació 22@ i formada per més de 120 empreses i institucions, ha celebrat a la seu corporativa de Cuatrecasas la segona sessió de treball de la seva Comissió d’Urbanisme i Territoriamb els principals propietaris i desenvolupadors de sòl del districte i amb la presència d'en David Martínez, director de la comissió de coordinació del 22@ des de la Fundació BiT, de l'ajuntament de Barcelona.

A la reunió, presidida per Javier Bernades, soci director de agencia Oficinas i industrial España de Cushman &Wakefield, s'han tractat temes relatius al planejament, la gestió urbanística i les llicències d'obra i d'activitat.

La reunió ha abordat i traslladat al representant de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de la Comissió de Coordinació del 22@, David Martínez, les opinions dels membres de la Comissió sobre tres temes: contingut i tramitació del planejament al 22@; gestió urbanística; i llicències d’obra i d’activitat.

Entre els aspectes tractats destaquen les volumetries i alçades permeses en tot l’àmbit, la densitat d'habitatge, la barreja d'usos o l'aparcament.

Els promotors han insistit en els terminis massa dilatats per gestionar les llicències d'obra i la inadequació actuals dels usos anomenats @.

Durant la sessió, els membres de la Comissió han debatut sobre els reptes del 22@ com a referent de les empreses i institucions en desenvolupament urbanístic sostenible i han demanat ser part interessada en els tràmits d'audiència dels plans de millora urbana que es gestionin al districte.

Hi ha hagut consens en el bon moment del districte, les oportunitats que té i el gran salt endavant que representaria l'aterratge de l'Agència Europea del Medicament.

També han coincidit a reconèixer el paper novament actiu de l'administració en el projecte, i han agraït la receptivitat del representant de l'administració David Martínez que ha debatut i pres bona nota de les problemàtiques detectades pels promotors de sòl i s’ha compromès a traslladar-les a la Comissió 22@ per a la seva valoració i seguiment.

A la reunió de la comissió, presidida per Javier Bernades, Director de l’Agència Oficines i Industrial de Cushman & Wakefield, han assistit representants de les principals empreses desenvolupadores de sòl al districte i despatxos d’arquitectura que treballen a l’àrea: Albert Blanch, Blanch+Conca Arquitectura; Ignasi Uñó, Brilten; Gema Castellví, Castellví; Alberto Alcober, ColonialYolanda Guerra, sòcia de Cuatrecasas; Eusebi Carles, Cushman & Wakefield; Ferran Forrellad i Ángel Barral, EMESA; Marc Esteller, Finiba; Daniel Mayans, Freo; Sebastian Altet i Aleix Altet, Miete; Antonio Gámiz, MERLIN; Jordi París, PichArchitects; Paco Hugas, Tramway; Jaime Hernández, UBS; Antoni Fitó, Fitó; i Antoni Oliva, 22@Network bcn.  


Enllaç a fotografies de la reunió. 

Enllaç a notícies.  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies