NOVA PUBLICACIÓ DE LA FUNDACIÓ KIM

per Secretaria Tècnica,

La Fundació KIM ha editat un recull d’entrevistes i de consells relatius a la innovació que pretén difondre tendències i opinions recollides durant 10 anys de treball de camp. Els continguts poden ajudar a tenir un ecosistema innovador més eficient i ric.

La publicació inclou entrevistes als impulsors de KIM com són Antoni Paz (CEO de KIM), Xavier Testar (UB - BIE) i Javier Méndez (Cámara Certifica). També entrevistes amb especialistes en la investigació, la innovació i la transferència de tecnologia com són Tom Hockaday, expert mundial en  transferència de tecnologia universitària; Lídia Aguilera, Technology Transfer Officer al Luxembourg Centrefor Systems Biomedicine (LCSB); Eduardo Aldao, Abanca; Jakub Kruszelnicki, director del Centre de Transferència Tecnològica (CTT) de la Cracow University of Technology (CUT); Paola Giraldo, responsable de TT i comercialització a Corporació Tecnnova(Medellín, Colòmbia); Marcela Angulo, Gerent de Capacitats Tecnològiques a CORFO; i Jorge Gómez, de Canard Drones.

També es presenten diferents receptes KIM, KIM’s Recipes, pensades per millorar la transferència de tecnologia en una organització. Així com Informes KIM, que parteixen de converses, debats i entrevistes en experts del sector.

Enllaç a la publicació

 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte