La consultora pasiona creix un 25% en el 2017 i aconsegueix un volum de negoci de 6,9 milions d'euros

per Secretaria Comunicació,

La consultora pasiona ha batut rècord de facturació en el 2017, amb un augment del 25,4% pel que fa a l'any anterior. El volum de negoci de l'empresa, referent en el desenvolupament amb tecnologies Microsoft, va registrar un espectacular creixement durant l'últim any fins a situar-se en els 6,9 milions d'euros. Amb oficines a Barcelona, Madrid, Bilbao i Londres, la consultora preveu un 2018 que ratificarà el camí del creixement, gràcies a importants projectes tecnològics a nivell mundial, i un equip que no deixa de créixer, a un ritme d'entre un 10 i un 20% més cada any.

Amb una facturació internacional que ja representa el 40% del total i més de 150 consultors, pasiona confirma l’assoliment de dos dels seus grans reptes: la generació d'ocupació i l'obertura a nous mercats. “Les xifres ens mostren que anem pel bon camí en l'objectiu de l'expansió”, assegura David Teixidó, CEO de la consultora. La seu de Madrid, una de les prioritats estratègiques de l'empresa, ha experimentat en 2017 un important reforç en contractació de projectes i ha duplicat equip. “Hem tancat el millor any de la nostra història, que a més ha coincidit amb el nostre desè aniversari”, destaca Teixidó.

La formació contínua, l'especialització i la ràpida adaptació a un sector canviant com el IT, són algunes de les claus de l'èxit de la consultora, segons apunta el seu responsable. “Ajudem a les empreses a créixer en un mercat en el qual la digitalització és un requisit urgent i ineludible”, indica Teixidó. “Els oferim solucions a mesura aplicant les tecnologies més capdavanteres, com la intel•ligència artificial o el Business Intelligence, per donar resposta a les seves necessitats immediates” amb la màxima garantia en seguretat, conclou.

Pasiona: especialistes en tecnologia Microsoft

Pasiona és una consultora de negoci especialitzada en tecnologies Microsoft, mobilitat i usabilitat. Amb oficines a Barcelona, Madrid, Bilbao i Londres, ofereix una consultoria totalment orientada a millorar l'operativa i els procediments de l'empresa mitjançant solucions tecnològiques personalitzades. En els seus 10 anys de vida, ha dibuixat una corba ascendent de creixement, avalada per l'alta especialització dels seus consultors, la qualitat dels seus serveis i la confiança dipositada pels seus clients.

La captació de talent, la generació d'ocupació en temps de crisi i la contínua formació dels seus empleats són algunes de les claus que han portat a pasiona a convertir-se en referent en el sector.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte