LA REVOLUCIÓ DEL TALENT I LA FELICITAT A LA FEINA

per Secretaria Comunicació,

22@Network bcn ha organitzat l’edició nº133 del 22@Update Breakfast a Valkiria. Durant la benvinguda de l’acte, Xavier Monzó, president de 22@Network bcn i Director General de Grupo ICA a Catalunya, ha presentat aquesta nova edició del 22@Update Breakfast, que ha tractat sobre el talent a l’empresa i la felicitat a la feina així com la creació d'una cultura pròpia dins de l'empresa.

Durant la presentació de l’acte, Yolanda Triviño, CEO de Valkiria, membre de la Junta Directiva de 22@Network i presidenta de la nova Comissió de Talent, ha presentat els objectius de la nova Comissió de Talent de l’Associació 22@Network bcn, i ha explicat les iniciatives de l’Associació per impulsar el talent.

En l’apartat de l'Update, Carlos Piera, CEO de Delivering Happiness, ha explicat com aconseguir que la felicitat sigui el model de treball a l’empresa i com gestionar-ne el desenvolupament i/o transformació cultural, durant la seva presentació "Els tres valors del canvi en les organitzacions: valentia, compromís i optimisme".

Víctor Rodríguez, soci director de Spirit Consulting Group, ha presentat la conferència “Metodologia Richard Barrett i WWi Summit 2018" que ha tractat sobre com mesurar els valors i la cultura de les organitzacions utilitzant la metodologia de Richard Barrett, gurú internacional de referència enfocat en els valors organitzacionals i el futur del treball i ponent estrella a “WWi Summit 2018”.

En finalitzar, Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network bcn, ha presentat l’actualitat de l’Associació i les novetats al districte 22@.

Nota de premsa completa  


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies