ORGANITZACIONS "AGILE", LES LÍDERS DEL FUTUR

per Secretaria Tècnica,

L’evolució constant de la tecnologia ha portat a que les organitzacions basades en els principis “agile” siguin les que s’adapten millor a tots els canvis digitals i ambientals. Al 22@Breakfast del passat 25 d’octubre vam parlar sobre com convertir-nos en organitzacions “agile” per poder liderar en el futur.

Després de la benvinguda a l'acte per Antoni Paz, president de la Comissió d’Innovació de 22@Network, Jonathan Escobar, CEO d'Actio Global Consulting, va desenvolupar l'ADN de les organitzacions que lideraran el futur.  

Per Escobar, “és molt difícil predir el futur però el que sí que podem saber és quines seran les tecnologies que el dominaran”. La nanotecnologia, el Quantum o el 6G són algunes d’elles. Actualment, des d’un punt de vista digital, tot està mort, desconnectat. D’aquí a deu anys, però, absolutament tot cobrarà vida digital. Per això deixarem de parlar de IOT, Internet of Things, per passar a parlar de IOE: Internet of Everything. “Hem de ser molt àgils i molt adaptables a tots els canvis que vindran, que seran molts i impredictibles”.

Una iniciativa que s’emmarca en aquests principis agile és la que va presentar Manel Balcells, de la qual n’és el director: CIMTI. “La tecnologia ha de servir per millorar la qualitat de vida de les persones”. En aquest context neix CIMTI, com a un nou instrument per posar en valor la innovació del sistema sanitari social del país. L’objectiu del projecte és que grans idees arribin al mercat, per això “seleccionen els millors projectes d’innovació sanitària aplicada dels seus centres, avaluen quins tenen més impacte i els ajuden a fer-se grans dotant-los dels serveis que ells no tenen i que són necessaris per arribar al mercat”.

El  22@Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.


Presentació de Jonathan Escobar

Presentació de Manel Balcells

Informació sobre 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?