Subscriu-te a la newsletter


22@ UN MODEL D'ÈXIT EXPORTABLE - ENCARTAMENT EL PERIÓDICO 22@NETWORK BCN

per Catherine Antheunissens,

22@NETWORK BCN ha publicat un encartament a El Periódico on parlem del model d'èxit en què s'ha convertit el districte 22@ des dels seus inicis.

Exposem, com actualment és un pol d'atracció pioner en talent, emprenedoria i innovació i de com districtes d'innovació son instruments de canvi i desenvolupament econòmic.

Parlem també de com l'Associació 22@Network BCN gestionem tot l'ecosistema del districte a través dels nostres projectes, les nou comissions de treball i els esdeveniments. Per aquest motiu, donem gràcies a tots els socis que fan possible i formen part del teixit del 22@.

Moltes gràcies a tots els que han participat: Ginés Alarcón, Miguel Trias Sagnier, Osmar Polo, Isabel Ordoyo, Modesto González-Gargallo, Manuel Brufau, Aintzane Arbide, Miquel Rey Castilla, Susana Prado García, Miquel Barceló, Eulàlia de Nadal, Teresa Batlle, Ferran González, Alejandro Daniel O'Davoren, Guillem Baraut Bover, Carlos Prieto, Lluís Juncà, Laia Bonet Rull, Felix Ortega, Julia Puerta García, Antonio Filloy i Isabel Sabadi

Seguim dibuixant el 22@ Barcelona.


Per si t'has perdut l'encartament et deixem l'enllaç aquí: https://www.elperiodico.com/es/economia/20230403/objetivos-futuro-estrategia-equipo-85559987

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies