20 ANYS 22@ | AGENDA 2030: 17 ODS, ELS ODS AMB VISIÓ FEMENINA

per Carla Escolà Costa,

En el marc del 20è aniversari del districte 22@ i del mes de les Dones en Valor al 22@NETWORK BCN, el passat 23 de març, 22@NETWORK BCN va organitzar  un esdeveniment virtual que va tenir com a temàtica principal els 17 ODS amb visió femenina.

Durant aquest esdeveniment Susana Prado, Presidenta de la Comissió de Dones en Valor, va fer un repàs de la història del Cicle de Dinars de Dones en Valor i com ha evolucionat al llarg dels anys des de la primera reunió el 2013. Prado va esmentar tots els Cicles que ha organitzat des de l'any 2018, i on han participat dones dels sectors de la recerca, el periodisme, la tecnologia, el social, la cultura, la història, el disseny i la salut.

Berta Lazaro (Co-Founder & Barcelona Director TeamLabs), Blanca Sorigue (Directora General Consorci de la Zona Franca), Helena Torras (Emprenedora & Digital Independent Board Director), Maria Valles (Directora General de la Fundació Barça) i Marina Medina i Iris Vera (Violets) van ser les ponents d'aquest esdeveniment, que van donar la seva visió als 17 objectius de desenvolupament sostenible de l'agenda 2030.Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies