Subscriu-te a la newsletter


L'EVOLUCIÓ DEL DISTRICTE I LES OPORTUNITATS EMPRESARIALS A ÀSIA

Secretaria Tècnica,

Avui, 27 de juny, s'ha celebrat un nou 22@Breakfast, aquesta vegada a la seu de Casa Àsia, on hem presentat l'informe d'evolució del districte i les oportunitats empresarials que hi ha al continent asiàtic. L'acte ha estat dirigit per Xavier Monzó, president de 22@Network. 

En primer lloc, David Navarro, director general de Casa Àsia, ha explicat la tasca i l'activitat de la institució en l'àmbit econòmic i empresarial, com el programa Àsia Innova, relacionat amb la innovació i cooperació tecnològica, o els programes de cooperació internacional urbana. Navarro també ha explicat les oportunitats empresarials i econòmiques que ofereix a les organitzacions del 22@ per l'expansió o relació amb el continent asiàtic. 

A continuació, Javier Bernades, president de la Comissió d'Urbanisme de 22@Network i Director de Business Space a Cushman & Wakefield, ha presentat l'informe anual sobre l'evolució del mercat d'oficines al 22@. L'informe indica que  "el 22@ ha liderat de nou la demanda d'oficines al 2018 a Barcelona" i que aquest mateix any s'ha registrat un nou rècord amb 128.000m2 contractats, un 14% més que l'any anterior. El 33% de la superfície total contractada a Barcelona està ubicada al 22@. Finalment, Bernades ha destacat que "el repte del districte és trobar el balanç entre el talent i el cost. I això fa posar sobre la taula la zona nord del 22@, on s'hi està fent molta feina per aconseguir el seu desenvolupament". 


Informe Mercat d'Oficines al 22@ - Cushman & Wakefield

Presentació Casa Àsia

Informació sobre el 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies