Subscriu-te a la newsletter


TWENTYTÚ HOSTEL ORGANITZA VISITES TÈCNIQUES AL 22@

Secretaria Tècnica,

En Twentytú Hi-Tech Hostel Barcelona cada dia estan més compromesos amb el món del turisme responsable i sostenible, per això busquen que els seus hostes es conscienciïn cada vegada més de la importància de tenir cura del medi ambient i de fer un ús eficient dels recursos. D'aquesta manera, han portat a terme una iniciativa educativa i didàctica perquè els seus grups de joves estudiants puguin conèixer com la ciutat de Barcelona enfoca cada dia més la seva tecnologia en treballar de forma responsable i en reduir l'impacte mediambiental.

Com a empresa adjunta a 22@Network, l'associació del districte de la innovació, creativitat i creixement empresarial de Barcelona, en Twentytú Hostel estan en contacte directe i en col·laboració amb la majoria d'empreses, ja siguin d'índole tecnològica, enginyeria, arquitectura i de disseny que s'impliquen en diversos sectors com medi ambient, energia i mobilitat, entre d'altres. Així doncs, han centrat la seva iniciativa en donar-los l'oportunitat a tots els estudiants que provenen de tot el món de conèixer, de primera mà, com treballen aquestes empreses i què fan per aconseguir noves formes de treball responsable.



Aquestes visites tècniques són organitzades amb prèvia antelació i es posa a disposició del grup les diferents propostes en referència a cada empresa, podent seleccionar les que siguin de major interès per al grup, ja que 22@Network compta amb més de 150 empreses associades.

A l'arribada del grup d'estudiants a les instal·lacions de l'empresa, els responsables i tècnics d'aquesta procedeixen a realitzar una presentació i, posteriorment, es realitza una visita a la infraestructura, on poden veure en directe el treball que efectuen els operaris, sense interrompre en cap moment la producció.

Twentytú Hostel creu que aquest és un bon exemple per mostrar com es pot vincular el turisme, la formació i les empreses d'una manera responsable.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies